VIDEO | „Hipodromul București” e unde nici cu gândul nu gândești. Câțiva cai, la plimbare pe Șoseaua Petricani. Trec strada regulamentar, pe trecerea de pietoni😍

14 iun. 2024
501 afișări
VIDEO | „Hipodromul București
VIDEO | „Hipodromul București" e unde nici cu gândul nu gândești. Câțiva cai, la plimbare pe Șoseaua Petricani. Trec strada regulamentar, pe trecerea de pietoni | Sursa foto: captură ecran - Tudor B./TikTok

Câțiva cai au ieșit la promenadă prin nordul Bucureștiului, pe Șoseaua Petricani. Și animalele cunosc regulile de circulație: merg regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Câțiva cai au ieșit la plimbare pe Șoseaua Petricani

Putem spune că Bucureștiul este orășelul tuturor posibilităților. Cu toate că multe zile seamănă izbitor între ele și rutina ne poate acapara, se întâmplă ca, uneori, ceva care să ne atragă atenția.

Ei bine, așa s-a întâmplat și cu un bucureștean care, aflându-se la volan, a văzut ceva neobișnuit. Când conduci prin Capitală te poți aștepta să vezi multe: de la accidente la oameni nervoși, de la șoferi care merg nergulamentar la pietoni nu tocmai atenți, și așa mai departe.

Dar de data aceasta, omul poate a văzut ceva la care nu se aștepta vreodată. Părea să fie un vis ciudat, dar era cât se poate de real: 3 cai ieșiseră la promenadă prin Capitală. Barbatul a filmat întâmplarea și a publicat-o pe TikTok.

Videoclipul are vreo 13 secunde și surprinde un cal, care dă dovadă de educație maximă, pentru că merge spre trecerea de pietoni, ca să ajungă la tovarășii lui, aflați pe trotuar. Autorul postării a postat videoclipul cu următoarea descriere „o zi obișnuită în București”.

Conform autorului postării, caii au ieșit la plimbare prin nordul Capitalei, mai exact pe Șoseaua Petricani. Nici comentariile nu au întărziat să apară. În mare parte, internauții laudă calul educat, care a folosit trecerea de pietoni și nu doar:

  • „Măcar a trecut pe trecere”
  • „Foarte educat! Trece totuși pe trecerea de pietoni”
  • „Mustang Ecoboost”
  • „O zi obișnuită în Pipera” etc.

Clipul postat pe TikTok a strâns aproape 3000 de aprecieri.

@tudor_b13

fy fyp foryou bucharest

♬ Ride It – Jay Sean

Te-ar putea interesa și:

Cookies