VIDEO | Gardurile care împrejmuiesc curțile blocurilor din Sectorul 2 vor fi scoase. Primele care au dispărut sunt cele de pe Strada Oborul Nou

23 apr. 2024
35010 afișări
VIDEO | Gardurile care împrejmuiesc curțile blocurilor din Sectorul 2 vor fi scoase. Primele care au dispărut sunt cele de pe Strada Oborul Nou
VIDEO | Gardurile care împrejmuiesc curțile blocurilor din Sectorul 2 vor fi scoase. Primele care au dispărut sunt cele de pe Strada Oborul Nou | Sursa foto: Primăria Sectorului 2 - Facebook

Gardurile care împrejmuiesc curțile de bloc din Sectorul 2 vor fi scoase. ADP S2 a început deja această operațiune pe Strada Oborul Nou.

ADP S2 scoate gardurile de la curțile blocurilor

Într-o postare de pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 2, bucureștenii sunt anunțați că gardurile care împrejmuiesc spațiile verzi, implicit curțile de blocuri din aria administrată, vor fi scoase.

Îndepărtăm gardurile vechi, ruginte și inestetice și amenajăm spații verzi deschise, luminoase, care dau o stare de bine.

Fără garduri, aceste spații sunt și mai ușor de îngrijit și de întreținut, plus că estetic arată foarte bine.

Operațiunea de scoatere a gardurilor a început deja pe Strada Oborul Nou, unde au intervenit angajați ai Administrației Domeniului Public Sector 2.

Au fost scoase gardurile metalice și au început lucrările pentru instalarea sistemelor de irigații, acestea fiind necesare pentru întreținerea vegetației.

Șanțurile pentru montarea tubulaturii pentru irigații au fost săpate și, totodată, se pregătește terenul pentru amenajarea spațiului verde.

Strada Precupeții Vechi se reabilitează

Între timp, se fac lucrări de reabilitare și modernizare pe Strada Precupeții Vechi. PS2 anunța joi, 18 aprilie, că trotuarele au fost decopertate, a fost turnat betonul și pavelele și bordurile au fost montate.

Primarul Radu Mihaiu promite că Sectorul 2 se va transforma într-un oraș modern:

Felul în care arată străzile și trotuarele pe care mergi spune totul despre un oraș. Anul acesta investim aproximativ 200 de milioane de lei în străzi. Facem pași înainte până ajungem acolo unde ne este locul: un oraș modern, european.

Angajați ai Administrației Domeniului Public Sector 2 au lucrări în desfășurare pe 15 străzi din sector. Totodată, se fac și lucrări de întreținere a spațiilor verzi sau de sistematizare rutieră.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies