VIDEO | Gard periculos la intrarea în Parcul Tineretului, rupt și fără terminații. ”Un material de foarte slabă calitate”

02 aug. 2022
311 Afișari
VIDEO | Gard periculos la intrarea în Parcul Tineretului, rupt și fără terminații. ”Un material de foarte slabă calitate”

La intrarea în Parcul Tineretului se află un gard realizat dintr-un material de foarte slabă calitate, care nu doar că arată ieftin și prost pentru un parc dintr-o capitala europeană, dar reprezintă un real pericol pentru oameni, remarcă Asociația „Vrem schimbare”, un grup civic din București.

În filmarea realizată se pot observa bucăți de gard îndoit, lipsă, și cu terminații ascuțite, care poate fi un pericol în cazul unor accidente. Intervenția ar fi minimă din partea Administrației Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB) aflată în subordinea Primăriei Bucureștiului, în administrarea căreia să află parcul Tineretului.

”Weekend-ul acesta am fost prin Parcul Tineretului și am observat mai multe situații asupra cărora administrația locală ar trebui să vină cu îmbunătățiri. O astfel de situație este chiar la intrarea în acest parc administrat de Primăria Municipiului Bucureşti, unde mai multe spații sunt îngrădite cu un material de foarte slabă calitate, care nu doar că arată ieftin și prost pentru un parc dintr-o capitală europeană, dar reprezintă un real pericol pentru oameni.”, scrie Vrem schimbare într-o postare în care titrează „Gard periculos la intrarea în Parcul Tineretului”.

”Bucurestiul este plin de probleme.”, rezumă activiștii civici situația bazată pe observațiile proprii ale „Vrem schimbare”, comunitate care postează zilnic cazuri de anomalii din București.

”Vă încurajăm să sesizați prin mail și să solicitați soluții. Orașul pare abandonat de instituții, iar încet, încet se degradează.

Noi asta încercăm să facem în fiecare săptămână — sesizări scrise și telefonice, astfel încât instituțiile statului să se mobilizeze. (…)

Noi am făcut sesizări scrise la ALPAB și la Primăria București și va vom ține la curent. Va invităm să va alăturați și voi acestui demers și să participați la un oraș mai sigur.”, este solicitarea către bucureșteni a comunității Vrem schimbare, constituită dintr-o mână de oameni care nu renunță la activismul lor.

Vrem schimbare a realizat în trecut postări despre spațiul public de pe trotuare și ocuparea lui de către mașini.

Îți recomandăm și:

Cookies