VIDEO | Fresh și ferchezuit (+cămașa albă de live pe FB), Negoiță arată viitorul sediu al Primăriei S3: “Suntem în Hala Laminorr… Aici va fi PS3, cu subordonatele”

21 aug. 2023
9870 afișări
VIDEO | Fresh și ferchezuit (+cămașa albă de live pe FB), Negoiță arată viitorul sediu al Primăriei S3: “Suntem în Hala Laminorr... Aici va fi PS3, cu subordonatele”
VIDEO | Fresh și ferchezuit (+cămașa albă de live pe FB), Negoiță arată viitorul sediu al Primăriei S3: “Suntem în Hala Laminorr... Aici va fi PS3, cu subordonatele” | Foto: Robert Negoiță/ Facebook

Robert Negoiță a început ziua de luni cu un live pe Facebook, unde le arată cetățenilor viitorul sediu al Primăriei Sectorului 3: Hala Laminor. Primarul Sectorului 3 spune că aici nu va fi doar primăria S3, ci și subordonatele consiliului, chiar și societățile primăriei.

Robert Negoiță arată viitorul sediu al Primăriei Sectorului 3: Hala Laminor

Negoiță s-a aranjat, s-a îmbrăcat cu o cămașă albă și a mers luni dimineață, 21 august 2023, la Hala Laminor, unde a intrat live pe Facebook, să vorbească despre viitorul sediu al Primăriei Sectorului 3.

Primarul Sectorului 3 spune că își dorește ca totul să funcționeze în același loc, astfel încât cetățenii să-și poată rezolva treaba rapid. Despre Hala Laminor, Negoiță spune că este un spațiu care merită să fie dezvoltat și pus în valoare.

„Aici va fi Primăria Sector 3, nu doar primăria, ci tot ce înseamnă subordonate”

Mai jos, întreaga declarație a Primarului Sectorului 3, Robert Negoiță:

Bună ziua! Suntem în Hala Laminor, o cunoașteți deja. Am mai prezentat-o de atâtea ori, dar ce avem de prezentat acum: aici, iată, deja începe să prindă contur. Aici va fi Primăria Sector 3, nu doar primăria, ci tot ce înseamnă subordonate.

Practic, facem în așa fel încât să putem comunica, să putem relaționa, să ne putem coordona mai bine…tot ce ține de Primăria Sectorului 3, subordonatele consiliului…chiar și societățile ne dorim să funcționeze aici. De la partea de Urbanism, partea de Învățământ, până la partea de Asistență Socială și Starea Civilă, Evidența Populației ș.a.m.d.

Ne dorim ca totul să funcționeze în același loc. E bine pentru noi, dar mai important decât atât…este bine pentru cetățean. Toți cei care au nevoie de Primăria Sector 3 știu că pot rezolva totul într-un singur loc, aici – un spațiu generos. Un spațiu și o zonă care trebuie și merită să fie dezvoltată.

În zona Dristor, avem…cei din Consiliu au un proiect extraordinar de frumos care ține de excelența pentru tineri. Trebuie să facem cât mai multe pentru tineri, inclusiv aici avem spații pe care le-am gândit, pe care le vom dedica activităților în mai multe domenii, zone de activitate, astfel încât să putem aduce cât mai multe servicii. Să putem crea cât mai multe facilități pentru tineri și nu doar tineri…din Sectorul 3.

Și da, foarte important: trebuie să punem pe hartă această clădire, acest obiectiv…atât de frumos, atât de important. Și…revin, este parte din istoria României. Iată ce erau capabili să facă înaintașii noștri. Noi nu facem altceva decât să punem în valoare, să folosim o chestiune deja făcută de acum aproape 100 de ani. O zi frumoasă vă doresc în continuare!, a transmis Negoiță pe Facebook.

VIDEO

Cookies