VIDEO | Fanii Coldplay de la București, împărțiți în două tabere: huiduieli și aplauze. Babasha a fost fluierat pe Arena Națională, după ce a cântat o manea

13 iun. 2024
1444 afișări
VIDEO | Fanii Coldplay de la București, împărțiți în două tabere: huiduieli și aplauze. Babasha a fost fluierat pe Arena Națională, după ce a cântat o manea
VIDEO | Fanii Coldplay de la București, împărțiți în două tabere: huiduieli și aplauze. Babasha a fost fluierat pe Arena Națională, după ce a cântat o manea | Sursă foto: Captură ecran/louismflr - TikTok

Seara trecută, în timpul mult așteptatului concert al formației Coldplay, a avut loc un moment neplăcut, atunci când artistul Babasha a urcat pe scenă. Acesta a cântat, pe ritmuri ceva mai lente, o manea.

Piesa aleasă nu a fost pe placul tuturor persoanelor aflate în public, o parte dintre cei prezenți începând să fluiere puternic.

Babasha, huiduit în timpul concertului Coldplay

Pe lângă cei care au ales să fluiere momentul, au existat și persoane care au încercat să încurajeze artistul, aplaudând. În încercare de a salva momentul și de a da artistului român curaj, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a continuat să cânte alături de el.

Înainte ce acest moment, Chris le-a transmis celor prezenți următorul mesaj, conform următorul mesaj:

Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă.

Solistul a mai transmis și că a văzut mai mulți artiști stradali prin Centrul Vechi și a fost impresionat de talentele muzicale din țara noastră. Cu toate astea, a ales că îl cheme pe Babasha după ce a observat numărul impresionant de vizualizări ale melodiei pe YouTube.

Melodia pe care Babasha a interpretat-o în timpul concertului se află la acest moment în trendingul românesc.

Românul a transmis că se bucură foarte mult că a avut posibilitatea de a cânta pe scenă cu trupa britanică și că speră, ca prin interpretarea melodiei compuse de el, să spargă barierele dintre genurile muzicale.

Melodia ce a fost cântată pe scenă „Păi Naa”, este numărul 1 în tendințele muzicale, avânt un total de 6.865 402 vizualizări. Aceasta a fost postată pe YouTube de doar 11 zile.

Sociologul Gelu Duminică a transmis următorul mesaj în urma incidentului ce a avut loc la concertul de miercuri seară:

O „manea” cântată de un tip care a performat acompaniat de solistul Coldplay a fost huiduită de un întreg stadion timp de câteva minute.

Bineînțeles, după eveniment cei care au huiduit se duc să mănânce o saorma cu de toate și să bea o bere la Hanul Drumețului.

Bre, asta e România în toată splendoarea ei!

Te-ar mai putea interesa și:

Zeci de mii de persoane la primul concert Coldplay din România

Conform informațiilor transmise de HotNews.ro, la concertul de seara trecută au luat parte circa 50.000 de persoane.

Trupa britanică urmează să susțină și un al doilea concert joi seară, 13 iunie 2024. Acesta va avea loc tot pe Arena Națională. turneul din care fac parte aceste două concerte de la București, ”Music of the Spheres” este dedicat toleranței și dorește să atragă atenția asupra comunităților ce sunt marginalizate.

Inițial, trupa Coldplay a organizat doar un concert în România, biletele fiind sold-out într-un timp record. La doar câteva minute de la punerea în vânzare au fost epuizate. Astfel că a fost luată decizia de a organiza un al doilea concert în data de 13 iunie.

Iată imagini de la momentul de seara trecută:

Cookies