VIDEO | Evadarea anului dintr-un autobuz STB blocat în trafic la Unirii: călător filmat când sare prin geamul îngust

24 dec. 2022
741 afișări
VIDEO | Evadarea anului dintr-un autobuz STB blocat în trafic la Unirii: călător filmat când sare prin geamul îngust

Imaginile au fost filmate, vineri, 23 decembrie, în fața magazinului Unirea din București. În timp ce se afla la volanul autoturismului său, un șofer a văzut cum un bărbat fuge pe geamul autobuzului STB, scrie Libertatea. După cum se poate vedea, din imaginile surprinse cu camera de bord, STB-ul staționa în momentul în care tânărul a deschis geamul și s-a asigurat că poate să execute manevra.

Supozițiile la filmarea postată pe TikTok sunt la fel de savuroase: unii spun că tânărul surprins când sare pe geamul autobuzului a vrut să scape de controlorii, alții, că a vrut să scape de traficul infernal, cert este că o astfel de ispravă este nouă pentru București.

„Io, cred ca s-a săturat să stea în ambuteiaj și a zis ca mai bine o ia pe jos. (Șoferul nu ar fi deschis ușile)”, „Ce dexteritate”, „Ăsta e din filmul Teroare în Paris”, „Se grăbea să ducă cadoul de Crăciun soției”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor. Nu este clar dacă acesta a vrut să scape de controlori sau de traficul aglomerat. Mai mult, unii dintre internauți s-au întrebat dacă nu cumva este un hoț, mai scrie Libertatea.

Vineri, 23 decembrie, traficul a fost blocat mai mult de 4 ore în timpul cercetărilor de la Pasajul Unirii, unde un autocar grecesc a fost strivit sub limitatorul de înălțime de la intrarea în pasaj.

@.i.u.d.a 😂😂😂 #fy #fyp #datenplm ♬ sunet original – IUDA

Îți mai recomandăm și:

Cookies