VIDEO | E prea scump de la București la Veneția? Nu-i nimic, dai fuga aici, la Popești-Leordeni, unde poți să te plimbi cu barca pe străzi după ploaie

26 apr. 2023
565 Afișari
VIDEO | E prea scump de la București la Veneția? Nu-i nimic, dai fuga aici, la Popești-Leordeni, unde poți să te plimbi cu barca pe străzi după ploaie
VIDEO | E prea scump de la București la Veneția? Nu-i nimic, dai fuga aici, la Popești-Leordeni, unde poți să te plimbi cu barca pe străzi după ploaie. Sursa foto: Captură Facebook

Ieri, în București și în mai multe zone din țară a plouat mult și aproape toată ziua. Din cauza cantităților mari de apă s-au produs multe inundații. A fost și cazul orașului Popești-Leordeni, unde pe multe străzi circulația a fost îngreunată din cauza acumulărilor de apă.

„Te simți ca-n Veneția!” pe mai multe străzi din Popești-Leordeni

Cu barca prin Popești-Leordeni, a spus simplu și la obiect șoferița care a postat un videoclip pe pagina sa de Facebook.

În videoclip se vede cum mașina circulă foarte greu, e și normal, din cauza străzii care era inundată. La fel, cel mai probabil, erau și curțile oamenilor. Pe stradă s-ar fi putut merge doar cu cizme de cauciuc. Câteva persoane s-au amuzat pe seama situației și au spus că strada transmite un aer venețian.

Te simți ca-n Veneția! :)), R. M. T.

Popești-Venețieni, C. P.

Ca în Veneția, spune tu că nu e fantastic 😃, F. C.

Prin oraș e la fel, așa că…, T. M. M.

Am venit din Apărători spre Popești și nu era așa, cum am intrat în Popești am intrat pe modul barcă, a răspuns la comentariu autoarea postării.

Până la urmă, Bragadiru câștigă în fața Popești-Leordeni cu 1-0: străzile fiind neasfaltate, apa nu rămâne la suprafață, ci se duce în pământ, formându-se noroi:

Avantaj Bragadiru. N-ai străzi asfaltate, n-are cum să stea apa așa… pentru că se transformă în mocirlă sau intră în curte 🫣, A. C.

În comentarii, o persoană se plânge de faptul că și pe strada Biruinței este la fel, dar și pe Strada Sfânta Agnes, care este principală.

Locuitorii din Bragadiru se plâng constant de infrastructura din oraș

Fiind menționat și numele Bragadiru, asociat cu mult cunoscuta sintagmă „străzi neasfaltate”, situația aici se arată cu mult mai rea. Oamenii sunt nemulțumiți constant de infrastructura din oraș și unii chiar se gândesc serios să se mute.

Au ales să locuiască în Bragadiru pentru a scăpa de aglomerația din București, iar acum se confruntă cu un haos imobiliar. Se construiesc case peste caste, cartiere peste cartiere, închise cu bariere și loc pentru străzi aproape că nu mai există.

După ce plouă, locuitorii din Bragadiru sunt nevoiți să suporte bălțile și noroiul care se formează, echipându-se cu saci de gunoi în picioare și suflecându-și pantalonii. Aceștia pot circula doar pe străzile înguste, unde cu greu poate încăpea și o singură mașină, a transmis ObservatorNews.ro.

Drumul principal pe care circulă oamenii are sub 4 metri lățime, iar un capăt de-al acestuia este blocat de o barieră în spatele căreia se află un cartier rezidențial. Haosul imobiliar a permis construirea acestuia, blocând, astfel, un drum.

Pentru ce au îngropat atâţia bani oamenii aici? Cu speranţa că o să o ducă mai bine. Să scape de aglomeraţia Bucureştiului.

Nu avem infrastructură. Asta ne omoară! Am fost minţiţi, au declarat oamenii pentru ObservatorNews.ro.

Infrastructura este aproape inexistentă, iar din cazua construcțiilor care s-au executat fără nicio logică au apărut sute de case și blocuri în câmp.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies