VIDEO | Dureros accident pe trotuar cu doi trotinetiști pe o trotinetă, în fugă pe lângă un gard brusc prea aproape. Bucureștean: Bine că n-au căzut pe șosea, era plină de mașini banda 1

01 iun. 2024
682 afișări
VIDEO | Dureros accident pe trotuar cu doi trotinetiști pe o trotinetă, în fugă pe lângă un gard brusc prea aproape. Bucureștean: Bine că n-au căzut pe șosea, era plină de mașini banda 1
VIDEO | Dureros accident pe trotuar cu doi trotinetiști pe o trotinetă, în fugă pe lângă un gard brusc prea aproape. Bucureștean: Bine că n-au căzut pe șosea, era plină de mașini banda 1 | Sursă foto: Captură TikTok-Justwass22

Un accident dureros a avut loc după ce două persoane au decis meargă împreună pe trotinetă. Cei doi se aflau pe aceeași trotinetă, iar atunci când vehiculul se dezechilibrează, ambii cad, fiind aproape să ajungă pe carosabil.

Circulația mai multor persoane pe o trotinetă electrică este un lucru interzis de legislația în vigoare. De asemenea, nici una dintre aceste persoanele surprinse în videoclip nu poartă cască de protecție.

Dureros accident pe trotuar cu doi trotinetiști pe o trotinetă

Momentul a fost surprins de camera de bord a unui participant la trafic, ajungând mai apoi pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. În imagini sunt observați 2 băieți, cel mai probabil adolescenți, care aleg să meargă pe aceeași trotinetă, însă nu iau în calcul că aceasta nu este făcută pentru 2 persoane.

Din neatenție, cei doi se apropie prea tare de un gard, iar trotineta se dezechilibrează. Astfel, cei doi cad, fiind foarte aproape de a ajunge pe carosabil, în fața mașinilor.

Iată imaginile postate pe rețelele sociale:

@justwas22

funny fyp young stupid trafic

♬ original sound – Sarda rajesh

În secțiune de comentarii au existat atât persoane care s-au amuzat de situație, cât și oameni care și-au exprimat nemulțumirea față de acest comportament. Iată câteva dintre comentarii:

  • „Mai încăpeau 2.”
  • „Noroc că au căzut pe trotuar și nu pe strada și mașina era oprită….că altfel.”
  • „Bine că n-au căzut în stradă…oricum nu cred că înțeleg la ce pericole se expun.”
  • „Și acum la dentist!”
  • „Ăla mai înalt a luat 5 kg de frunze în gură. 😂”
  • „Primul e pe post de airbag. 😅”

Cei care circulă prin oraș cu trotinete electrice sunt informați că nu pot avea pasageri cu ei. De asemenea, nu este permisă nici purtarea bagajelor.

Atunci când circuli pe trotineta electrică, este obligatorie purtarea unei caști de protecție pentru cei cu vârsta sub 16 ani.

Te-ar mai putea interesa și:

Regulamentul privind condițiile de utilizare a trotinetelor electrice închiriate în regim self-service prin intermediul platformelor online, pe domeniul public al Municipiului București, din 2023, disponibil AICI.

Cookies