VIDEO | După ce-a coborât tulburat la metrou la Unirii și-a dârdâit pe Pasajul Ikea, Robert Negoiță s-a dus în inspecție la crăițe și alte panseluțe. „Ce frrumos!”

10 apr. 2023
597 Afișari
VIDEO | După ce-a coborât tulburat la metrou la Unirii și-a dârdâit pe Pasajul Ikea, Robert Negoiță s-a dus în inspecție la crăițe și alte panseluțe.
VIDEO | După ce-a coborât tulburat la metrou la Unirii și-a dârdâit pe pasajul Ikea, Robert Negoiță s-a dus în inspecție la crăițe și alte panseluțe. "Ce frrumos!" | Sursă foto: Captură Facebook-Robert Negoiță

Robert Negoiță a ieșit la o nouă plimbare prin Sector pentru a le arăta locuitorilor ariei administrate cum sunt plantate florile crescute în sera Sectorului 3. Echipele ADP s-au apucat de sădit în fața Primăriei pentru a aduce culoare și a înfrumuseța locul.

A venit primăvara, iar în S3 a început plantarea de crăițe și panseluțe

Odată cu venirea vremii calde, Primăria Sectorului 3 a început să planteze florile ce au fost crescute în serele proprii. Acesta sunt puse pe străzile din aria administrată pentru a înfrumuseța și a aduce puțină culoare pe străzile gri ale orașului.

Luni, 10 aprilie 2023, Robert Negoiță a plecat la plimbare pentru a le arăta cetățenilor florile proastă plantate în fața Primăriei Sectorului 3. Edilul le transmite oamenilor că florile urmează să fie puse prin tot orașul:

Bună ziua, suntem în plină primăvară. Uitați de vreme frumoasă avem.

E tocmai bună de plantat și de pregătit pentru sezonul de cald. Plantele pe care le-am crescut în sere sunt plantate de colegi în fața Primăriei. Arată frumos aceste crăițe, avem și creasta cocoșului. Va să fie frumos.

Mai avem surprize pentru dumneavoastră. O să le vedeți prin oraș. Vor fi tot felul de plante frumoase.

Testăm tot felul de tipuri de flori să vedem care se pretează ce mai bine, arată cel mai bine și nu sunt atât de pretențioase la îngrijit.

Primarul a precizat că florile trebuie să fie alese cu atenție, deoarece nu există suficienți angajați care să aibă grijă de ele în fiecare zi, după ce sunt plantate.

Asociațiile de proprietari din S3 pot ceva flori pentru grădinile blocurilor

Serele din Sectorul 3 sunt pline de plante colorate și frumoase, iar asociațiile de proprietari au posibilitatea de a cere flori pe care să le folosească pentru amenajarea curților de la blocuri. Materialul dendrofloricol va fi distribuit în mod gratuit către bucureștenii care au făcut astfel de solicitări.

Iată câteva imagini cu florile crescute în aceste sere:

Florile din serele Sectorului 3 București
Florile din serele Sectorului 3 București | Sursă foto: Facebook-Robert Negoiță
Florile din serele Sectorului 3 București | Sursă foto: Facebook-Robert Negoiță
Florile din serele Sectorului 3 București | Sursă foto: Facebook-Robert Negoiță

PS3 transmitea în luna martie că asociațiile de proprietari pot apela la numărul de telefon 0720.777.511 pentru a cere flori. De asemenea, administrația publică poate fi contactată și pe pagina de Facebook pentru solicitări.

Cookies