VIDEO | „Dumnezeule, a țâșnit direct în autobuz!” Momentul în care un șofer iese de pe străduță fără să se asigure și se izbește în plin de un STB de pe linia 173

15 mai 2023
790 Afișari
VIDEO |
VIDEO | "Dumnezeule, a țâșnit direct în autobuz!" Momentul în care un șofer iese de pe străduță fără să se asigure și se izbește în plin de un STB de pe linia 173 | Sursa foto: screenshot Reclamații STB (fostul RATB) București

Nu e mic numărul accidentelor rutiere din București în care sunt implicate autoturisme și autobuze STB.

Spre exemplu, într-o singură zi a săptămânii trecute au fost două ciocniri serioase între mașini și mijloace de transport în comun. Nu toate sunt surprinse de camere.

Dar accidentul acesta, care s-a produs la început de weekend, a fost filmat de o cameră de supraveghere.

VIDEO | Momentul în care o mașină se izbește în plin de un autobuz STB

Imaginile, care au gost publicate pe Facebook de un membru al comunității «Reclamații STB (fostul RATB) București» arată clar cum șoferul mașinii – o Dacia Logan – iese de pe o străduță complet fără să se asigure.

Ajunge în strada principală – și perpendiculară pe străduța de pe care ieșea șoferul mașinii – aproape în aceeași secundă cu un autobuz STB care circula pe linia 173.

Viteza mașinii nu este tocmai mică, șoferul nu pare să aibă nici cea mai mică și vagă intenție să încetinească și să se asigure, deci impactul este realmente imposibil de evitat.

București, orașul cu trafic îngrozitor și zeci de accidente pe zi

Capitala este orașul în care oamenii pierd în trafic 134 de ore pe an. E pe locul 1 global la acest capitol. Numărul mare de mașini, dezvoltarea zonei metropolitane într-un ritm cu care infrastructura nu a ținut deloc pasul.

Această realitate cotidiană are câteva efecte foarte clar: felul aproape generalizat nervos în care se conduce prin oraș. Zilnic, mii de șoferi își pierd fie atenția, fie răbdarea, fie pe ambele, adică exact două dintre cauzele principale ale accidentelor mai mici sau mai mari.

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies