VIDEO | Dubă făcută scrum, azi-noapte, pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București. Traficul, blocat pe un sens, până la stingerea incendiului

25 mai 2024
664 afișări
VIDEO | Dubă făcută scrum, azi-noapte, pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București. Traficul, blocat pe un sens, până la stingerea incendiului
VIDEO | Dubă făcută scrum, azi-noapte, pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București. Traficul, blocat pe un sens, până la stingerea incendiului. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/Eduard P.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 24/25 mai, o dubă a fost cuprinsă de flăcări și făcută scrum, pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București. Mașina se afla în mers și a început să ardă precum o torță.

Șoferul și pasagerul au reușit să-și dea seama că ceva nu este în regulă și s-au salvat.

Incendiu pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București: Dubă făcută scrum, azi-noapte

O dubă a fost făcută scrum, azi-noapte, pe Șoseaua Ștefan cel Mare din Sectorul 2 al Capitalei. Mașina a fost cuprinsă de flăcări în câteva secunde, iar flăcările s-au văzut de la zeci de metri distanță.

Bucureștenii care se aflau în zonă s-au speriat de mirosul puternic de fum. Oamenii au ieșit panicați din apartamente ca să vadă despre ce e vorba. Totodată, oamenii s-au speriat și de exploziile care au avut loc la scurt timp după ce duba a fost cuprinsă de flăcări, potrivit observatornews.ro.

Un martor a spus că se afla afară și dintr-o dată a simțit miros de ars, de plastic ars. A crezut că luase foc ceva de la gunoi, însă a văzut în cele din urmă despre ce era vorba.

Flăcările au „topit” mașina. Cabina șoferului a fost afectată complet. Pe toată durata intervenției, pompierii aflați la fața locului au oprit traficul rutier pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Șoferii au circulat deviat.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/Clara G.
Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/Clara G.

Din fericire, șoferul în vârstă de 33 de ani și pasagerul s-au salvat la timp și nu au existat persoane rănite. Conducătorul auto spune că a ajuns la extinctor, însă a fost degeaba:

Am simțit miros de fum, am coborât, am sărit repede din mașină. Am luat extinctorul, dar degeaba, s-a aprins foarte repede, a declarat șoferul, conform sursei citate.

Pompierii și oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incendiului. Cel mai probabil, flăcările au izbucnit de la o defecțiune a sistemului electric.

VIDEO

Sursa video: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/Eduard P.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies