VIDEO | “Duaamnee, cum colcăie!” Neînfricat și ff implicat, dl. Piedone a descins într-un apartament-dezastru din S5. După a recăpătat din suflare, a executat organizare

04 iul. 2024
805 afișări
VIDEO | “Duaamnee, cum colcăie!” Neînfricat și ff implicat, dl. Piedone a descins într-un apartament-dezastru din S5. După a recăpătat din suflare, a executat organizare
VIDEO | “Duaamnee, cum colcăie!” Neînfricat și ff implicat, dl. Piedone a descins într-un apartament-dezastru din S5. După a recăpătat din suflare, a executat organizare | Sursa foto: captură video Cristian Popescu Piedone/Facebook

În vreme ce mergea să verifice stadiul demolărilor ce au loc zilele acestea în zona Piața Rahova, Cristian Popescu Piedone a fost anunțat de o doamnă că în blocul său există un focar de infecții, un apartament plin de gunoaie.

Astfel că, primarul din S5 s-a dus la fața locului să vadă despre ce e vorba.

Piedone a descins într-un apartament prin de gunoaie din S5

Zeci de familii au trăit ani de zile într-un miros greu de imaginat și de suportat. Și credeți-mă când vă spun, cât de tare ai avea stomacul, rămâi fără suflare într-un astfel de focar de infecție, așa a explicat Piedone situația în care se aflau respectivii bucureșteni. 

Respectivul apartament a ajuns să fie o adevărată groapă de gunoi, după ce proprietarul sau a strâns un munte de deșeuri în locuință. Ulterior, acesta a decedat, însă apartamentul nu a fost curățat. Astfel că, ceilalți locatari au fost nevoiți suporte în continuare mirosul puternic.

Operatorii din cadrul Salubrizare Sector 5 au curățat imobilul, după ce primarul a organizat operațiunea:

Suplimentați oameni, să se lucreze în două ture. Să nu stea mult în interior că e dezastru. Toată lumea să lucreze cu mânuși. Să aduceți tricouri de schimb, după ce ieșiți de aici pe astea efectiv le aruncați. 

După ce apartamentul a fost eliberat de gunoaie, edilul și-a continuat plimbarea prin Sector. A ajuns pe strada Buzoieni pentru a continua demolarea construcțiilor ilegale.

Grădina unui bloca a fost și ea igienizată, ocazie cu care s-a observat că unul dintre locatari a spart peretele pentru a face o ușă către curte. Piedone a cerul poliției locale să amendeze respectiva persoană:

A afectat structura de rezistență a blocului și și-a făcut o ușă. Scările să fie desființate, proprietarul aducă zona la stare inițială și să fie amendat. 

De asemenea, edilul a discutat și cu mai mulți comercianți ce au magazine in proximitate Pieței Rahova. Acesta le-a cerut proprietarilor să le modernizeze și să se asigure că nu intra pe domeniul public:

Am discutat şi cu proprietarii mai multor magazine şi le-am cerut să-şi modernizeze spațiile pentru a fi conforme şi sigure! Cât mai repede!

Iată imaginile publicate de Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook:

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies