VIDEO | „Domnule Nicușor, de câte ori vi s-a oferit plicușor?”, îl întreabă Denise Rifai pe primarul general al Capitalei

23 feb. 2024
485 Afișari
VIDEO |
VIDEO | "Domnule Nicușor, de câte ori vi s-a oferit plicușor?", îl întreabă Denise Rifai pe primarul general al Capitalei | Sursa foto: screenshot Kanal D

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, e invitatul lui Denise Rifai la emisiunea „40 de întrebări” de duminica asta (25 februarie), de la Kanal D. 

„Frigușor, Plicușor… N-au tracțiune poreclele astea”

Una dintre întrebările pe care Denise Rifai i le-a pus lui Nicușor Dan este legată de poreclele pe care le are. Mai jos, un fragmanet din interviul care va fi difuzat, complet, duminică seara:

Denise Rifai: Care este porecla care vă deranjează cel mai tare?

Nicușor Dan: Niciuna n-are tracțiune, pentru că lumea știe… și cu Plicușor, și cu Frigușor…. Nu, sunt imun.

D.R.: De câte ori vi s-a oferit câte un plucușor cu bani?

N.D.:N-am văzut niciodată plic cu bani.

D.R.: Se descurcă mai bine decât dumneavoastră un primar de sector?

N.D.: Este o disporoporție foarte mare între banii pe care îi are Primăria Capitalei și banii pe care îi au primarii de sector și ce au ei de făcut.

D.R.: Câți ani vor mai răbda de frig în case bucureștenii…

N.D.: ….

Nicușor Dan candidează anul acesta pentru un nou mandat la PMB

Actualul primar general al Capitalei și-a anunțat încă de la mijlocul mandatul actual că vrea să fie primar general al Capitalei încă 4 ani. În 2020, când a câștigat alegerile, a fost, de facto, candidatul PNL – fără să fi fost și înscris în partid.

Anul acesta, liberalii nu-l mai vor pe el, un lucru de altfel cunoscut de mai multă vreme, Zilele acestea, PNL și PSD s-au apropiat foarte tare de scenariul în care vin cu un candidat comun la Primăria Capitalei.

Dar acesta nu e lucru tocmai simplu, pentru că fiecare dintre cele două partide-mamut trebuie să fie mulțumit de variantă. „Gabriela Firea și Stelian Burduja au șanse egale”, ziceau reprezentanții coaliției acum câteva zile, pentru ca,doar niște zeci de ore mai târziu, să apară varianta susținerii unui independent. Acum, managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cîrstoiu, ar fi luat în calcul de către PSD și PNL pentru a fi candidatul comun.

 

Cookies