VIDEO | Domnul candidat Burduja a ieșit la plantat flori în gropile care se cască pe străzile din București. Așa, cum făceau pe vremuri oamenii obișnuiți și disperați

14 mai 2024
381 afișări
VIDEO | Domnul candidat Burduja a ieșit la plantat flori în gropile care se cască pe străzile din București. Așa, cum făceau pe vremuri oamenii obișnuiți și disperați
VIDEO | Domnul candidat Burduja a ieșit la plantat flori în gropile care se cască pe străzile din București. Așa, cum făceau pe vremuri oamenii obișnuiți și disperați | Sursa foto: Agerpres

Sebastian Burduja, candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Capitalei, a postat un videoclip pe Facebook în care se leagă de problema gropilor din București și readuce în discuție o inițiativă din trecut, o formă cunoscută de protest și anume plantarea de flori în gropile din carosabil care nu sunt rezolvate de municipalitate.

Inițiativa plantării de flori în gropile din asfalt revine în București, la mai mulți ani după ce a fost pornită și popularizată în spațiul public. De această dată în spatele ei se află candidatul PNL la postul de primar al Capitalei, Sebastian Burduja. Acesta a postat marți un videoclip pe contul său de Facebook unde spune că „multe din marile bulevarde au zone care arată ca după bombardament”.

„Cu o floare poate nu se face primăvară, dar cu siguranță cu flori în gropile Capitalei se face primăria de rușine”, spune Burduja

Candidatul la Primăria Capitalei a transmis un mesaj prin care îi îndeamnă pe bucureșteni să se alăture acestei forme de protest.

„Aproape că nu există în București o stradă fără o groapă, iar multe din marile bulevarde au zone care arată ca după bombardament.
O formă de protest deja consacrată – plantarea de flori în gropile ignorate de administrație – a ajuns și la București.
Cu o floare poate nu se face primăvară, dar cu siguranță cu flori în gropile Capitalei se face primăria de rușine.
Nu putem să stăm în continuare pasivi. Și vă invit și pe voi să nu fiți resemnați cu ceea ce Bucureștiul a ajuns să fie. Trebuie să acționăm împreună pentru a schimba cu adevărat Bucureștiul.
Dumneavoastră prin vot, eu cu un Plan și o echipă gata să îl onoreze.”

Burduja l-a provocat la dezbatere pe Nicușor Dan. Cum a răspuns Primarul Capitalei

Sebastian Burduja și Nicușor Dan s-au întâlnit și au discutat pentru scurt timp la Palatul Parlamentului, cei doi participând la Congresul European al Horticulturii.

Acolo, Burduja l-a provocat (din nou) la dezbatere pe Dan, însă propunerea sa nu a primit un răspuns concret. În urmă cu câteva săptămâni, fiind invitat la Digi24, primarul Capitalei a declarat că nu vrea să „îl atace” pe candidatul PNL, deoarece ar dori să formeze o majoritate în CGMB cu național-liberalii.

„Nu vreau să am o dezbatere cu Sebastian Burduja, pentru că într-o dezbatere se spun lucruri. Cineva te atacă, tu trebuie să îi răspunzi (…) N-aș vrea să îl atac. Vreau o majoritate cu PNL în Consiliu, dacă câștig Primăria”, a explicat Dan.

CITEȘTE ȘI:

Modificări importante pe liniile 97 și 243. STB anunță bucureștenii ce anume și de când se schimbă

Motocicletă vs trotinetă pe Șoseaua Mihai Bravu. Accidentul, produs în apropiere de Mathaus

„Ziua părinților de îngeri”, instituită prin lege. E zi naţională de comemorare a copiilor care se duc în timpul sarcinii, la naştere sau până să împlinească 18 ani

Cookies