VIDEO | Doi tineri au fost filmați în timp ce dansau pe o mașină parcată în centrul Bucureștiului. Totul a avut loc la câțiva metri de sediul Poliției Capitalei

05 iun. 2023
352 Afișari
VIDEO | Doi tineri au fost filmați în timp ce dansau pe o mașină parcată în centrul Bucureștiului. Totul a avut loc la câțiva metri de sediul Poliției Capitalei
VIDEO | Doi tineri au fost filmați în timp ce dansau pe o mașină parcată în centrul Bucureștiului. Totul a avut loc la câțiva metri de sediul Poliției Capitalei | Sursă foto: Captură Facebook-Ai Parcat ca un Bou București

Doi tineri au fost filmați de camerele de supraveghere din București în timp ce dansau pe o mașină parcată. Imaginile au fost surprinse în noapte de 4 iunie 2023, în jurul orei 03:00.

Doi tineri au fost filmați în timp ce dansau pe o mașină parcată

Mașina unui bucureștean nu a fost în siguranță, cu toate că era parcată într-un loc special amenajat, din centrul orașului. Doi tineri din Capitală, au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce dansau pe o vehicul.

Pe lângă asta, bărbații au lovit cu picioarele un scuter, pe care l-au dărmat. Totul a avut loc la doar câtva metri de sediul Poliției Capitalei. În timp ce unul dintre se urca pe plafonul mașinii pentru a dansa, celălalt îl filma amuzat de situație.

Imaginile au fost publicate pe grupul de Facebook „Ai Parcat ca un bou București”, în speranța că cei doi vor fi identificați și trași la răspundere pentru faptele lor. Iată mesajul transmis de autorul postării:

Bună ziua, aseară chiar lângă Poliția Capitalei, în centrul Bucureștiului, 2 tineri s-au filmat în timp ce au dansat și vandalizat o mașina și au lovit cu picioarele o motocicletă.

Îi cunoașteți? Haideți să îi identificam pentru ca mâine pot dansa pe mașina ta.

Mașină vandalizată în centrul Capitalei | Sursă video „Ai parcat ca un Bou București”

Polițiștii au deschis un dosar penal

Imaginile au stârnit revolta celor care le-au văzut. Bucureștenii și-au exprimat nemulțumirea față de comportamentul celor doi. Iată câteva dintre comentarii:

  • „Sunați la politie, autoritățile vor rezolva.”
  • „Am văzut o altă persoană bătând cu piciorul în mașină și rupând ștergătoarele.”
  • „Puști teribiliști. Gratis.”

Acum, cei doi sunt cercetați de către Poliția Capitalei. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere, conforma ObservatorNews.ro.

Cookies