VIDEO | Doamna Șosoacă, aspirantă la Primăria Capitalei, e supărată că lumea râde de dânsa c-a dansat în rapiță. „În UK, nimeni nu jignește o regină că dansează”

02 mai 2024
49266 afișări
VIDEO | Doamna Șosoacă, aspirantă la Primăria Capitalei, e supărată că lumea râde de dânsa c-a dansat în rapiță.
VIDEO | Doamna Șosoacă, aspirantă la Primăria Capitalei, e supărată că lumea râde de dânsa c-a dansat în rapiță. "În UK, nimeni nu jignește o regină că dansează" | Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Doamna Șoșoacă e supărată că se râde de domnia ei după dansul în rapiță, iar noi vorbim despre această supărare și despre dans deoarece aparțin ale unuia dintre cei 9 (nouă) candidați la Primăria Capitalei.

Deci, să înceapă dansul!

VIDEO | La început, a fost dansul în rapiță al doamnei Șoșoacă

Mai deunăzi, senatoarea și candidata la PMB Diana Șoșoacă a publicat, pe contul său oficial de TikTok, un dans în rapiță pe maneaua „Made in Romania”.

N-a dansat pe toată piesa lui Ionuț Cercel, că-i lunguță, am căutat-o pe YouTube și are vreo 4 minute, pe TikTok merg clipuri scurte.

A dansat pe prima strofă și refren. Punem versurile mai jos, să știm pe ce dăm play:

Chiar dacă ești moldovean, ardelean sau țigan suntem made in Romanie (iali iali iali)Chiar dacă ești moldovean, ardelean sau oltean suntem made in Romanie (iali iali iali)
Da dumla dumla da da dumla dumla daDaga dumla dumla da made in RomaniaDa dumla dumla da da dumla dumla daDaga dumla dumla da made in Romania

După publicarea secvenței patriotice „Dansul în Rapiță”, s-a vorbit mult și peste tot despre acest moment artistic. S-a vorbit pe internet, s-a vorbit la televizor, or fi vorbit și niște oameni pe la Obor, dar aceasta din urmă e doar o speculație. Cert este că s-a vorbit și, trebuie să o recunoaștem, s-a și râs.

Aspectul cu râsul i-a displăcut masiv Dianei Șoșoacă, și știm acest lucru pentru că l-a scris, explicit și cu caps lock (deci, strigăt) pe contul său de Facebook.

Și-a exprimat supărarea în rândurile de mai jos, pe care le redăm exact așa cum sunt, adică țipate (că asta e convenția online: caps lock = țipi, strigi la om):

NUMAI CRETINII DIN MEDIA NOASTRĂ SI IDIOTII DE POLITICIENI ROMÂNI JIGNESC UN OM POLITIC CARE DANSEAZA! IN MAREA BRITANIE NIMENI NU JIGNESTE O REGINA SAU O PRINȚESA CA DANSEAZA, DE CE OARE UN DEMNITAR ROMÂN NU AR AVEA VOIE? TOȚI PROȘTII S-AU TREZIT COMENTAPROSTI PESTE NOAPTE! MARȘ, MĂ, SPAGUITILOR!
Și, pentru a-și întări spusele și comparația, a pus și un video cu Kate Middleton care dansează. Un regal de postare!

Poate vrei să citești și:

 

Cookies