VIDEO | Doamna Firea s-a dus în vizită de lucru electoral la CET Grozăvești, unde s-a inundat sala turbinelor. Avaria majoră a lăsat, brusc, mii de blocuri fără apă

24 apr. 2024
556 afișări
VIDEO | Doamna Firea s-a dus în vizită de lucru electoral la CET Grozăvești, unde s-a inundat sala turbinelor. Avaria majoră a lăsat, brusc, mii de blocuri fără apă
VIDEO | Doamna Firea s-a dus în vizită de lucru electoral la CET Grozăvești, unde s-a inundat sala turbinelor. Avaria majoră a lăsat, brusc, mii de blocuri fără apă | Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook

Nu știm cu ce încălzește omul care dârdâie la duș sau pur și simplu n-are apă fiindcă s-a inundat aseară sala turbinelor de la CET Grozăvești și s-au mai spart niște conducte, dar doamna Firea s-a dus glonț pe șantier, să vadă cum stă treaba cu avaria cu ochii săi de candidată la funcția de primar general al Capitalei.

Doamna Firea, în vizită electorală la avaria de la CET Grozăvești

Ca în orice situație electorală, te duci, vorbești cu oamenii, dai mâna cu ei, îi îmbărbătezi și un pic căinezi pentru efort suplimentar, filmezi, apoi publici pe internet, pe Facebook, locul unde vorbesc politicienii cu noi.

Desigur, arunci săgeți spre contracandidați, cum se face în orice campanie electorală: în firea ei:

Am fost în locul unde s-a produs avaria care a lăsat jumătate din București fără apă caldă. Angajații Termoenergetica sunt niște oameni de nădejde, care muncesc mereu din greu ca bucureștenii să sufere cât mai puțin. I-am apreciat mult în mandatul trecut și la fel voi face după 9 iunie! Locul unui primar este pe teren, pe șantiere și acolo unde sunt probleme! Primarul este un om al soluțiilor, nu al blocajelor! Nu l-am găsit, însă, pe actualul primar general acolo…poate se lupta la tribunal cu vreun așa-zis rechin imobiliar.

Așadar, cu ocazia vizitei doamnei Firea candidata, aflăm că oamenii care repară CET-ul din Grozăvești sunt de nădejde, că poate termină lucrarea pe la 8-10 și mai aflăm și la locul faptei nu era domnul Nicușor Dan.

Ceea ce bănuiam deja se întâmplă: până pe 9 iunie, nu ne vom plictisi în Bucureștiul politico-electoral. Mai cu seamă că , de luni noapte, avem mai mulți candidați la Primăria Capitalei decât aveam luni dimineață.

Că luni în noapte s-a terminat ședința PSD+PNL de retragere a candidatului Cîrstoiu, înlocuit cu doi:  Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL). Pe domnul Burduja, vestea că, totuși, la alegerile acestea chiar candidează cum dorea l-a prins la duș, într-un hotel din Seul.

Avaria de la CET Grozăvești, una dintre două avarii majoul termoenergetica

O avarie majoră s-a produs aseară, în jurul orei 18:00, pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica, în secțiunea deservită de CET București Vest. Acest lucru a afectat activitatea termocentralei, provocând oprirea echipamentelor aflate în funcțiune în CET București Vest din cauza pierderilor masive de apă din rețea. 

Potrivit societății, o a doua spărtură produsă în rețeaua, în secțiunea deservită de CET Grozăvești, a condus la sistarea livrării apei de adaos din CET Grozăvești și la imposibilitatea punerii în funcțiune a echipamentelor din centrală.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies