VIDEO | Dl. Nicușor și Dna. Clotilde, la plimbare electorală prin parc: „Mulțumesc, Clotilde, pentru colaborare, felicitări pentru fermitate imobiliară”

05 iun. 2024
488 afișări
VIDEO | Dl. Nicușor și Dna. Clotilde, la plimbare electorală prin parc:
VIDEO | Dl. Nicușor și Dna. Clotilde, la plimbare electorală prin parc: "Mulțumesc, Clotilde, pentru colaborare, felicitări pentru fermitate în zona imobiliară"

Ultimele zile de campanie, deci doar câteva zile până la alegerile locale din București, toată lumea poitică și candidată se întrebuințează la maximum cu mesaje către bucureșteni, în tradiționalul efort de cucerire a electoratului.

În București, candidați avem mulți și, practic, pentru toate gusturile, că doar avem 7 primării care trebuie ocupare – una mare, 6 de sectoare.

Desigur, miza uriașă e la Primăria Generală, unde Nicușor Dan dorește un nou mandat, Gabriela Firea vrea și ea înapoi la biroul de peste drum de Cișmigiu, iar Cristian Popescu Piedone a decis să-l lase pe Piedone ăla Micu’ să candideze în locul său la Sectorul 5, că să vină la Primăria Mare.

Acum, scurta recapitulare fiind făcută, să ne oprim la acest ffff recent moment electoral din parc, în care Nicușor Dan și Clotilde Armand, ambii susținuți de Alianța Dreapta Unită la aceste alegeri (unul pentru PMB, cealaltă la Sectorul 1) își mulțumesc reciproc pentru colaborare.

VIDEO | Dl. Nicușor Dan și Dna. Clotilde Armand, plimbare de susținere electorală reciprocă

În cele 27 de secunde de plimbare electorală video (prin parc)domnul Nicușor Dan este cel care o susține pe colega de Alianță, candidata la un nou mandat de primar al Sectorului 1, doamna Clotilde Armand.

Daaa, mulțumesc, Clotilde, pentru colaborarea pe care am avut-o anii ăștia, colaborare pe care am avut-o cu toți colegii tăi din USR și din Alianța Dreapta Unită, oameni serioși, și, în special, pentru tine, vreu să te felicit pentru fermitatea pe care ai avut-o în zona imibiliară, care este una dointre cele maik mari probleme ale Bucureștiului. Mergeți la vot pe 9 iunie!

După ce a dat din cap aprobator, doamna Clotilde a venit și dumneaei cu propriul mesaj, care e mai scurtuț. Adică doar îndemnul la vot :

Vă așteptăm la vot pe 9 iunie!

Alte noutăți din agitația electorală din București, mai jos:

Cookies