VIDEO | Dl. Negoiță face 4 benzi pe Facebook, live pe Drumul Între Tarlale (cu mănuși, că-i gen friguț): Pentru problema traficului, încurajăm variante alternative, gen ca aici

05 mart. 2024
1334 Afișari
VIDEO | Dl. Negoiță face 4 benzi pe Facebook, live pe Drumul Între Tarlale (cu mănuși, că-i gen friguț): Pentru problema traficului, încurajăm variante alternative, gen ca aici
VIDEO | Dl. Negoiță face 4 benzi pe Facebook, live pe Drumul Între Tarlale (cu mănuși, că-i gen friguț): Pentru problema traficului, încurajăm variante alternative, gen ca aici. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Primarul Robert Negoiță și-a pus mănușile și a ieșit pe teren pentru a face o transmisiune live pe Facebook. De data aceasta, edilul a mers pe Drumul Între Tarlale, unde are de gând să facă mai multe benzi de circulație.

Negoiță spune că traficul este infernal în acea zonă, iar lărgirea Drumului Între Tarlale la patru benzi de circulație este soluția pentru fluidizare.

„E blocaj aici, din cauză că nu avem capacitate de trafic”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a mers marți dimineață pe teren, și-a pus mănușile de iarnă și a intrat live pe Facebook. Edilul are noi planuri pentru fluidizarea traficului.

Negoiță a mers pe Drumul Între Tarlale și le-a reamintit bucureștenilor că traficul este o problemă în acest oraș și le-a spus și care este soluția pentru remedierea acesteia.

Primarul a spus că au început lucrările de lărgire a Drumului Între Tarlale la patru benzi de circulație. Lucrările încep dinspre calea ferată și continuă până în intersecția dintre Drumul Între Tarlale și Șoseaua Industriilor:

Bună ziua! Știm cu toții, doar reamintesc: principala problemă a Bucureștiului este traficul și este generată tot de trafic. De aceea, trebuie să avem proiecte de fluidizare a traficului. Suntem pe Drumul Între Tarlale, o stradă foarte aglomerată. Este important să avem mai puțin trafic și mai puțină aglomerație în oraș. De aceea, încurajăm variante alternative gen cum este pe aici, unde lățim la 4 benzi. Începem deja dinspre calea ferată, cu relație de stânga-dreapta, intersecția dintre Drumul Între Tarlale cu Șoseaua Industriilor, astfel încât să creștem capacitatea de trafic. E blocaj aici, din cauză că nu avem capacitate de trafic.

Negoiță vrea să construiască un pod peste Dâmbovița

La finalul lunii februarie, Robert Negoiță, i-a anunțat pe bucureșteni că în zona Prioporului va fi construit un pod, peste râul Dâmbovița. Noul pod ar urma să fluidizeze traficul rutier: o parte din Mihai Bravu și o parte din Teclu.

Primarul Sectorului 3 speră ca podul să fie funcțional începând din această vară, iar șoferii să circule aici mult „mai lejer și mai rapid”, dar și cu mai puțină poluare.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies