VIDEO | Dl. Negoiță, emoționat de o pereche de mâini care-l aplaudă la ieșirea de la vot: „Săru’mâna, mulțumesc! Am votat pentru continuarea proiectelor” (Sus pavela?)

09 iun. 2024
282 afișări
VIDEO | Dl. Negoiță, emoționat de o pereche de mâini care-l aplaudă la ieșirea de la vot:
VIDEO | Dl. Negoiță, emoționat de o pereche de mâini care-l aplaudă la ieșirea de la vot: "Săru'mâna, mulțumesc! Am votat pentru continuarea proiectelor" (Sus pavela?) | Sursă foto: Captură Robert Negoiță - Facebook

Primarul Robert Negoiță a mers să voteze, însoțit de Gabriela Firea (candidat pentru Primăria Capitalei). Edilul a declarat că votul a fost acordat cu gândul la proiectele începute în acest mandat și la dezvoltarea Sectorului 3.

Robert Negoiță: Vreau să muncim în continuare, să transformăm S3

Actualul primar la Sectorului 3 din București s-a prezentat cu puțin timp în urmă la secția de votare. După ce a pus ștampila pe buletinele de vot, Robert Negoiță a dat o declarație reporterilor ce se aflau în fața unității de învățământ.

Acesta a fost însoțit la vot de către Gabriela Firea, candidat din partea Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de Primar al Municipiului București.

Pe lângă reporteri, edilul a fost întâmpinat și de o persoană care a început să-l aplaude în momentul în care a ieșit.

Iată declarația dată de acesta după exercitarea dreptului la vot:

Bună ziua, vă mulțumesc că sunteți aici. Așa cum este normal, ca de fiecare dată, am venit la vot și am votat cu gândul la continuarea proiectelor în Sectorul 3. Vreau să muncim în continuare, să facem echipă în ideea de a transform sectorul în mai bine, așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă. 

Așa că, am mari speranțe. Cei care ne aud și care ne văd să-și ia în calcul, dacă nu s-au gândit până acum, să iasă la vot pentru că așa e în democrație: odată la 4 ani trebuie să ne exprimăm. Dreptul la vot este un drept important. 

Mulțumesc mult!

Primarul din S3 a fost întrebat de un reporter care au fost gândurile sale atunci când a votat pentru europarlamentare:

Reporter: Alegerile locale au pus cumva în plan secund alegerile europarlamentare, dumneavoastră cu ce gânduri ați votat pentru europarlamentare? Cum ar trebui să fie reprezentați românii în viitorul Parlament European?

Am votat pentru o Europă socială, pentru o Europă echitabilă și pentru o Europă în care să se aloce fonduri mai multe pentru țările mai puțin dezvoltate, așa cum este România. Cred că fondurile de coeziune sunt foarte importante și avem nevoie de persoane, de reprezentați ai României care să lupte pentru coeziune.  

Edilul a mai spus și că a așteptat circa 15 minute pentru a vota, însă se declară bucuros de faptul că oamenii vin la vot și că cetățenii au realizat importanța alegerilor, în special cele locale.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies