VIDEO | Dl. Negoiță, cu voce aproape plânsă, și plângerea sa penală în actuala situație electorală. L-a reclamat pe Nicușor Dan la Parchet, că din cauza lui “respirăm otravă”

22 mart. 2024
568 Afișari
VIDEO | Dl. Negoiță, cu voce aproape plânsă, și plângerea sa penală în actuala situație electorală. L-a reclamat pe Nicușor Dan la Parchet, că din cauza lui “respirăm otravă”
VIDEO | Dl. Negoiță, cu voce aproape plânsă, și plângerea sa penală în actuala situație electorală. L-a reclamat pe Nicușor Dan la Parchet, că din cauza lui “respirăm otravă” | Sursa imagini colaj: Robert Negoiță/FB, Nicușor Dan/FB

În această deja precipitată împrejurare electorală din București, azi s-a petrecut un episod aparent ceva mai palpitant: dl. Negoiță, live pe Facebook, i-a făcut plângere penală lui Nicușor Dan.

De fapt, i-a făcut plângeri penale, că sunt două la număr. Le vom aborda pe rând.

Robert Negoiță vs Nicușor Dan, vineri la Parchetul General

Robert Negoiță, primar al Sectorului 3, îl acuză pe Nicușor Dan, primar general, de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu:

Este un moment trist pentru București. Iată, de aproape patru ani de zile, încercăm noi, ca instituție primărie Sector 3, să colaborăm cu Primăria Generală, în ideea de a rezolva problemele acestui oraș, cele grave, cele importante și, anume, în primul și primul rând fluidizarea traficului, care lăsând la o parte disconfortul, generează poluare, respirăm otravă, speranța de viață din București este redusă mult din cauza calității aerului. Ei bine, în această săptămână, am avut o problemă gravă în fața Primăriei Sector 3 și în fața Școlii 80, în sensul în care noi am început, conform discuțiilor cu Primăria Generală, am început o lucrare acolo, pe care dânșii nu ne-au lăsat să o finalizăm și nu ne lăsau să refacem partea pietonală, să curățăm, deci, pur și simplu să creăm condiții de circulație pentru elevii din școală.

Pentru că a simțit că n-a avut un mediu în care să fie pe deplin auzit dimineață, Robert Negoiță a revenit pe internetul său preferat, Facebook, unde, cu un dosar în mână, a explicat ce ce fărădelegi îl consideră dânsul vinovat pe Nicușor Dan. Zice că primarul general nu numai că i-ar fi ignorat proiectul salvator, dar ar fi și dat poruncă să nu se ocupe nimeni din primărie, să nu „elaboreze niciun fel de raport”, iar aici ar interveni infracțiunea de instigare la abuz în serviciu.

Relația dintre cei doi primari n-a prea fost armonioasă în acest mandat administrativ. Mai jos, o scurt6ă recapitalare a momentelor dificile dintre Robert Negoiță și Nicușor Dan:

Cookies