VIDEO | Dl. Negoiță, care are nume, s-a dus pe strada care n-are, săraca! „Nu există, dar, iată, începe să!” Și-o să lege Bucureștiul de Popești-Leordeni. Plus ceva cu Iuliu Hațieganu

29 aug. 2023
10221 afișări
VIDEO | Dl. Negoiță, care are nume, s-a dus pe strada care n-are, săraca!
VIDEO | Dl. Negoiță, care are nume, s-a dus pe strada care n-are, săraca! "Nu există, dar, iată, începe să!” Și-o să lege Bucureștiul de Popești-Leordeni. Plus ceva cu Iuliu Hațieganu. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță s-a dus pe o stradă „fără nume”, unde au început lucrări de fluidizare a traficului în urmă cu o săptămână și care leagă Bucureștiul cu Popești-Leordeni. În plus, primarul a anunțat când va fi gata bulevardul de pe Iuliu Hațieganu.

Strada „fără nume” are legătură cu Iuliu Hațieganu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și-a pus pălăria și cămașa de live și a mers pe o stradă fără nume, de unde a făcut o transmisiune în direct pe Facebook.

Negoiță a anunțat că, în urmă cu o săptămână, au început lucrările pe o stradă care leagă Popești-Leordeni de București:

Bună ziua, suntem pe strada fără nume, o stradă care nu există, dar, iată că deja începe să apară o stradă nouă care leagă Popești Leordeni de București.
E nevoie de mai multe conexiuni care să dea variante, să fluidizăm traficul în zonele care sunt foarte încărcate și unde sunt blocaje.”

Se pare că strada „fără nume” are scopul de a degrava intersecția dintre Oltenița, Vitan și Luică, care are legătură cu Iuliu Hațieganu.

În maxim două zile, ar trebui să fie deschisă circulația acolo, după spusele primarului:

Avem nevoie de strada asta ca să degrevăm puțin acea intersecție. Ne-am apucat deja de acum o săptămână de ea. Eu sper ca mâine, cel târziu, poimânine, să se circule și pe asta, dar și pe Hațieganu.
Avem nevoie să fluidizâm traficul și să scoatem această otravă care iese de pe toba de eșapament.”

Negoiță a anunțat că, în curând, se va circula pe Iuliu Hațieganu

După ce a anunțat mai mulți termeni de finalizare a lucrărilor de pe Iuliu Hațieganu, Negoiță a promis că Bulevardul Iuliu Hațieganu va fi gata săptămâna aceasta și că, în câteva zile, șoferii ar trebui să poată circula prin zona respectivă:

Noi acum facem Iuliu Hațieganu, care va fi gata săptămâna asta, sper să dăm drumul la circulație în câteva zile, dar va pune mare presiune pe intersecția Oltenița cu Vitan și cu Luică.”

La începutul lui august, primarul a promis că bulevardul care va lega Sectorul 3 de Sectorul 4 va fi gata la începutul lunii septembrie, după care a declarat că va fi gata la mijlocul lunii august:

Bună ziua, da, suntem tot la Hațeganu. Mai avem vreo 2 săptămâni, hai, să zic trei așa. Suntem aproximativ în grafic și avem o lună de când ne-am apucat. Sensul înspre Sectorul 3 e aproape gata. 
Sperăm ca în câteva zile să dăm drumul la circulație pe aici. Mai avem mult de lucru pentru cele două benzi cu sensul înspre Sectorul 4. Aici încă mai avem foarte multă treabă.”

Acum, suntem la sfârșitul lunii august, dar, bulevardul încă nu a fost dat în circulație.

Te-ar putea interesa și:

Cookies