„Bună ziua!”, cum ar zice (și o face) domnul nostru Negoiță când intră (cvasi zilnic) în direct pe internet, să comunice cu bucureștenii din Sectorul 3 în special, cu cei din tot orașul în general și, de ce nu, cu toată lumea de pe planetă care i-a dat like la pagină și primește de la Facebook notificarea” Atenție, primar în transmisiune directă!”
Astăzi, primarul Robert Negoiță ne-a vorbit pe internet – practic, cam ca toți primarii – despre faptele de vitejie pe șantierul complexului acvatic care se construiește în Parcul pantelimon.
A început conversația cu cetățenii din sauna umedă, dotată cu luminii vii, neon și schimbătoare, astfel încât produc un foarte convingător efect disco.
Și ne-a explicat că se muncește:
N-am mai vorbit de mult despre complexul acvatic de la Pantelimon, dar asta nu înseamnă că nu se lucrează, ba dimpotrivă, nu suntem deloc foarte departe, chiar dacă este un complex acvatic destul de complicat. Chiar aici unde suntem acum este hamamul, este sauna umedă, una din cele douăa saune umede. avem aicea o saună uscată, de-o temperatură mai ridicată, și-o altă saună uscată, de-o temperatură mai scăzut, pentru că nu toată lumea rezistă la temperaturi ridicate.
Apoi, dl. Negoiță face o tură și până la toalete, care sunt „aproape funcționale”, după care, încântat, se îndreaptă către un „view superb la piscină”.
Enjoy!
Lucrările la parcul acvatic din Pantelimon, unde Robert Negoiță visa-promite și Infinity Pool, au început în 2018, iar termenul de finalizare a fost noiembrie 2019. A fost prelungit mai întâi până în aprilie 2020, apoi până în aprilie 2021 și încă o dată până la sfârșitul anului 2022. (dacă ne uităm un pic la ceas, suntem în septembrie 2024)
În ianuarie anul trecut, Primăria Sectorului 3 a schimbat constructorul la parcul acvatic din Parcul Pantelimon, după ce compania care făcea lucrările a intrat în insolvență. Era o firmă a Primăriei – AS3- Administrare Străzi S3, iar contractul pentru execuția lucrărilor rămase (39%) a fost atribuit altei firme a Primăriei – Algorithm Construcții Sector 3.
Hotnews amintește că, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobați de Consiliul Local al S3, construirea parcului acvatic costă în total aproximativ 150 milioane lei.