VIDEO | DJ Gabriel, șoferul STB vedetă pe TikTok, care începe fiecare zi cu dans, cafeluță și voioșie. Dă play la muzică pe la 4, să intre pe traseu în formă 😍

04 iul. 2024
5075 afișări
VIDEO | DJ Gabriel, șoferul STB vedetă pe TikTok, care începe fiecare zi cu dans, cafeluță și voioșie. Dă play la muzică pe la 4, să intre pe traseu în formă 😍
VIDEO | DJ Gabriel, șoferul STB vedetă pe TikTok, care începe fiecare zi cu dans, cafeluță și voioșie. Dă play la muzică pe la 4, să intre pe traseu în formă 😍 | Sursa foto: Captură TikTok - dogarugabriel45

Cu voie bună, muzică populară pe fundal și o cană de cafea în mână – așa își începe ziua, când de abia se crapă de ziuă, un șofer de la STB. Este cunoscut pe TikTok și transmite cea mai bună energie. Și chiar te face să te întrebi cum face asta și de unde vine această voie bună încă de la 4-5 dimineața. El este Dogaru Gabriel și îl puteți întâlni pe traseul 163, care circulă prin Giulești.

Gabriel, șoferul de la STB cunoscut și pe TikTok

La prima oră a dimineții, atunci când șoferii de la STB ies pe traseu, este încă întuneric. Domnul Dogaru Gabriel începe să se pregătească pentru a ieși pe traseu, prin București, încă de la 3 dimineața. La 4 iese din casă, a spus acesta într-un interviu acordat Kanal D.

Îi place să se îmbrace elegant, la costum, spunând că așa își respectă călătorii și instituția. Colegii îl apreciază, spunând despre el că este o persoană bună.

Acesta este cunoscut și pe TikTok, acolo unde a format o mică comunitate care-i apreciază voia bună și energia pe care o trasnsmite prin filmulețele pe care le încarcă pe platformă. A început să facă asta în pandemie, când autobuzele circulau mai mult fără călători.

Gabriel pleacă pe traseu la ora 5:00, însă înainte își termină cafeaua în autobuz și filmează rapid și un TikTok, prin care le urează urmăritorilor o dimineață bună. Îi sfătuiește să fie mai optimiști și să facă sport, pentru că, spune acesta, mișcarea înseamnă sănătate și nu există „nu am timp”.

Așa-și începe dimineața – zâmbește, dansează și cântă, iar cafeaua e nelipsită din rutina sa.

„Bună dimineață, viață! M-am trezit de dimineață” răsună în autobuz, dis-de-dimineață. Și cum să nu-ți dea o stare de bine?

@dogarugabriel45 Bună dimineața viață.#dogarudelastb #163Giulești #STB #bucurestiromania #5pasidebine💫🖤🥺foryu😐❤ #busdrivers #busdriversoftiktok #soferdeautobuz #tiktokromania🇹🇩 #120 #viral #fypシ゚viral #foryoupage❤️❤️ #🤣🤣🤣 ♬ suono originale – DANNY

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies