VIDEO | DJ Cuțu – un fel de party de căței la Târgul ASPA de Adopții. E azi, la Art Safari Bucharest, pe Lipscani

22 iun. 2024
409 afișări
VIDEO | DJ Cuțu - un fel de party de căței la Târgul ASPA de Adopții. E azi, la Art Safari Bucharest, pe Lipscani
VIDEO | DJ Cuțu - un fel de party de căței la Târgul ASPA de Adopții. E azi, la Art Safari Bucharest, pe Lipscani

Târgul de Adopții ASPA are loc azi în centrul Bucureștiului, la Art Safari. Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, ne invită să participăm și să ne bucurăm de premii.

Nicușor Dan ne invită la Târgul ASPA

Azi, are loc un nou târg de adopții organizat de ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor), iar primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, ne-a aminitit încă de dimineță de eveniment. Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul ne dă toate detaliile evenimentului, alături de un video cu DJ Cuțu. De fapt, nu e doar un cățel, ci mai mulți.

Târgul are loc în Centrul vechi, mai exact la Art Safari Bucharest din Strada Lipscani nr. 18 – 20. Acesta se va desfășura în intervalul orar 10:00 – 16:00. Aici, 15 cățeluși sunt pregătiți pentru adopție, fiind deparazitați intern și extern, microcipați și sterilizați.

Se pregătesc premii speciale pentru cei care vor adopta un blănos. De exemplu, unul dintre cele mai importante premii este accesul gratuit pe viață la expozițiile Art Safari.

Iată mesajul publicat de Nicușor Dan în această dimineață:

Dacă vreți să adoptați un cățel, vă invit să mergeți astăzi, în intervalul orar 10 – 16:00, la târgul de adopții organizat de ASPA într-o locație inedită, la Art Safari Bucharest din str. Lipscani nr. 18 – 20. Vă așteaptă pregătiți pentru adopție 15 căței sociabili, deparazitați intern și extern, microcipați și sterilizați. Aceștia vor pleca la noua familie cu premii din partea sponsorilor, cel mai important fiind accesul gratuit pe viață al adoptatorilor la expozițiile Art Safari.

Vezi postarea AICI.

Târg de adopții la Art Safari Bucharest

Pentru târgul de adopții de azi s-a ales o locație specială: Art Safari (Centrul Vechi).

Suntem extrem de bucuroși pentru această noua colaborare cu Art Safari și vă invităm pe toți să vă bucurați de o ieșire în Centrul Vechi, de vizitarea locației și de cățeii ASPA, au transmis reprezentanții ASPA București pe Facebook.

La fața locului vor fi prezenți voluntari ASPA și PROEDUS care vor fi gata să îi ajute cu prima ocazie pe cei care vor veni la eveniment.

Pe lângă premiul principal care vizează accesul gratuit pe viață la expozițiile Art Safari, toți cei care adoptă vor mai primi cadorui din partea sponsorilor:

  • Pachete care conțin hrană uscată și umedă, jucărie și castron oferite de MAXI PET România;
  • Recompense de la Pedigree Romania;
  • O ședință gratuită de cosmetică canină oferită de Zen Pet Club;
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar;
  • Pachete oferite de Starbucks Romania care conțin: un set aniversar de 3 pahare reutilizabile, un accesoriu pentru paharul reutilizabil și o pungă de cafea;
  • O ședință de dresaj gratuită oferită de Scoala de Educatie, Psihologie și Dresaj Canin – Daniel Manea.

Citește și:

Cookies