VIDEO | Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere și a fost amendată după ce a condus cu viteză mare pe DN7. Senatoarea s-a certat cu polițiștii: „Să vă fie rușine!”

10 mart. 2024
1047 Afișari
VIDEO | Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere și a fost amendată după ce a condus cu viteză mare pe DN7. Senatoarea s-a certat cu polițiștii: „Să vă fie rușine!”
VIDEO | Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere și a fost amendată după ce a condus cu viteză mare pe DN7. Senatoarea s-a certat cu polițiștii: „Să vă fie rușine!”. Sursa foto: captură video Facebook/ Diana Iovanovici Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a rămas fără permis după ce a condus cu o viteză de peste 110 km/h pe un drum unde limita era de 40 km/h.

Diana Șoșoacă s-a luat la ceartă cu polițiștii care au oprit-o și i-a acuzat că i-au luat permisul pe o perioadă de 90 de zile, „cât e campania electorală”.

Diana Șoșoacă a primit și o amendă de 1.485 de lei

Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile și a fost amendată cu 1.485 de lei, după ce a fost prinsă duminică de polițiștii rutieri din Buftea în timp ce conducea cu o viteză de 110 km/h pe un drum unde limita maximă admisă era de 40 km/h.

Pe pagina sa de Facebook, senatoarea a intrat în direct și i-a acuzat pe polițiști că au fost „puși de sistem să facă presiuni”. Totodată, Șoșoacă i-a mai acuzat pe polițiști că încearcă să o oprească din campania electorală, potrivit Libertatea.ro.

Dintr-un cârd de mașini bară la bară, singura oprită pe dreapta sunt eu. Cică mi se ia permisul pe 90 de zile. Deci, dintr-un cârd de mașini care mergeau cu 30-40 de km la oră, mie îmi spun că aveam 110 la oră”, a spus Șoșoacă în transmisiunea live.

De asemenea, Șoșoacă le-a cerut organelor de poliție filmarea pe baza căreia a fost oprită. Ea a negat că ar fi mers cu o viteză atât de mare și a refuzat să semneze procesul-verbal.

În tot acest timp, polițiștii au vorbit calm, iar la un moment dat au închis geamul mașinii pentru a putea să completeze actele.

Comunicatul oficial al Poliției

Poliția Română, citată de hotnews.ro, a transmis printr-un comunicat ceea ce s-a întâmplat duminică în trafic și cum a fost sancționată senatoarea Diana Șoșoacă:

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi acţionau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, poliţiştii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.

Potrivit normelor legale în vigoare, poliţiştii au amendat femeia cu 1.485 lei şi i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Te-ar putea interesa și:

Cookies