VIDEO | David, puștiul adorabil care a intrat pe teren la România – Olanda să dea mâna cu Niță, a primit cadou echipamentul tricolorilor. L-a îmbrăcat iute și a trecut la fotbal

10 iul. 2024
473 afișări
VIDEO | David, puștiul adorabil care a intrat pe teren la România - Olanda să dea mâna cu Niță, a primit cadou echipamentul tricolorilor. L-a îmbrăcat iute și a trecut la fotbal
VIDEO | David, puștiul adorabil care a intrat pe teren la România - Olanda să dea mâna cu Niță, a primit cadou echipamentul tricolorilor. L-a îmbrăcat iute și a trecut la fotbal. Sursa foto: Facebook / Radu Tiliță

David, puștiul care a intrat pe teren în timpul meciului România – Olanda ca să dea mâna cu Niță, portarul-erou al „tricolorilor”, a primit un cadou după isprava sa. Deoarece nu avea tricoul Naționalei de fotbal, băiatul și-a pictat singur, cu o zi înaintea meciului, un tricou cu harta României și tricolorul pe piept, iar gestul său l-a impresionat pe Radu Tiliță, reporterul Antena 3 care i-a luat interviul după meci.

Puștiul care a intrat pe teren la meciul dintre România – Olanda ca să dea mâna cu Niță, portarul „tricolorilor” a primit un cadou din partea reporterului care i-a luat interviu după meci pentru Antena 3, Radu Tiliță.

David, puștiul care a intrat pe teren la România – Olanda să dea mâna cu Niță, a primit un cadou special

Reporterul a povestit pe contul său de Facebook faptul că l-a cunoscut pe David la finalul meciului România – Olanda, și a precizat că nu îl judecă pentru gestul de a intra pe teren, dimpotrivă, consideră că „și-a îndeplinit un vis”. Mai mult, Radu Tiliță a adăugat că un vis de-al băiatului era și să aibă echipamentul Naționalei de fotbal.

„Săptămâna trecută, după marele meci România-Olanda, l-am cunoscut pe David. El este puștiul care a reușit să intre pe teren în timpul meciului să bată palma cu portarul Florin Niță!
Au fost oameni care l-au blamat. Eu l-am văzut ca pe un copil care și-a îndeplinit un vis. Printre multe alte vise, mai exista unul: să aibă un echipament al echipei pe care o iubește.”, a scris Tiliță.

Băiatul și-a pictat singur tricoul și a mers 800km cu trenul ca să ajungă la meci

Povestea lui David este însă cel puțin la fel de impresionantă ca gestul pe care l-a făcut la meciul cu Olanda: și-a pictat cu o seară înainte de meci harta României și tricolorul pe un tricou și a mers cu trenul nu mai puțin de 800 de kilometri pentru a-i vedea pe viu pe Stanciu, Drăgușin, Rațiu & co.

Pentru a-i răsplăti eforturile, Radu Tiliță a spus că i-a trimis un pachet-cadou acasă: un echipament de joc și unul de antrenament. După cum era de așteptat, bucuria a fost pe măsură.

Cookies