VIDEO | “Da’ dacă nu vine?” Așteptarea panicată a unui puști îndrăgostit lulea și-un final fericit în Cișmigiu, în aplauzele unui cuplu de bunici❤️Bucureștiul chiar e magic!

07 nov. 2024
3132 afișări
VIDEO | “Da' dacă nu vine?” Așteptarea panicată a unui puști îndrăgostit lulea și-un final fericit în Cișmigiu, în aplauzele unui cuplu de bunici❤️Bucureștiul chiar e magic!
VIDEO | “Da' dacă nu vine?” Așteptarea panicată a unui puști îndrăgostit lulea și-un final fericit în Cișmigiu, în aplauzele unui cuplu de bunici. Bucureștiul chiar e magic!

Încercați, vă rugăm noi frumos, acest experiment: mergeți în Parcul Cișmigiu peste zi, în tihnă, și luați-vă un ceas de privit cu atenție oamenii de pe alei și de pe bănci. Sau de pe iarbă, căci și ei sunt acolo, în zilele frumoase.

Noi tocmai l-am făcut și-a avut un rezultat pe cât de neașteptat, pe atât de minunat. N-am avut chiar un ceas la dispoziție – căci da, e complicat, peste zi suntem toți la job, dar cât a fost, a fost magie!

🔴 Articol susținut de Coca-Cola 🔴

Tipa fistichie, piciul care turuie și alți bucureșteni super în Parcul Cișmigiu

Am nimerit una dintre zilele astea de toamnă blândă inclusiv în Cișmigiu, până să vină vânzoleala asta polară, care ne cere azi tricou și mâine geacă cu puf.

S-a stat pe o bancă, într-un loc strategic, timp în care am descoperit următoarii oamenii neapărat de povestit:

  • O tipă fistichie, foarte, foarte cool, cu fustă maxi corai, ochelari de soare imenși, o eșarfă corai și pantofi turcoaz (daa, chiar se potriveau) cu niște tocuri gigantice pe care zburda de parcă era extraterestră. Avea telefonul în mâna dreaptă, căștile în urechi și avea un râs în stare să molipsească și ciorile alea deștepte și șmechere pe care nu reușește nimeni să le gonească din parc. Genul de necunoscută cu care fetele s-ar împrieteni pe loc și de care băieții se pot îndrăgosti cu aceeași viteză.

  • Un hipster ușor întârziat, pentru care parcul Cișmigiu îi era, clar, scurtătură. Ușor taciturn. A mers cu pas prea grăbit ca să-ți poți da seama dacă e un tip ursuz sau doar are o zi ciudățică.

  • Un el, o ea și piciul lor guraliv. Frați și surori, nu vă puteți imagina câte întrebări putea mitralia copilul pe milisecundă: “Da’ de ce să gonim ciorile, sunt cele mai deștepte păsări?”, “Da’ de ce să nu sar io decât într-o băltoacă? Sar în trei și promit că o să mă murdăresc ca și cum am sărit DOAR ÎN UNA SINGURĂ…”, “Da’ buni de ce îmi zice de câte ori intru la baie «Spală și buricu’? Ce, io nu știu că buricu” e din corpu’ meu care trebuie spălat?»”… În fine, genul de familie pe care parcă îți vine să o inviți la tine acasă la masa de Crăciun.

 

Dar, dintre toți, cvasi clasicul tânăr îndrăgostit e cel care a oferit spectacolul acestei zile în Parcul Cișmigiu!

Un puști îndrăgostit lulea, cu o floare și cu temătoare nerăbdare

Un puști pe la vreo 20 de ani, intrat în Cișmigiu aparent dinspre Brezoianu, s-a dus întins la ceea ce, evident, era “locul de întâlnire”. C-o floare-n mână și un fes pe cap, s-a așezat pe pajiște și-a început așteptarea.

Vreme de 10 minute, a trecut prin toate “stările de agregare”: ba zâmbea încrezător și fericit, ba se uita cu spaimă la ceas și în secunda doi îl apuca îngrijorarea aceea care se citește pe toată fața și zice “Nu, clar nu vine….”,  după care se întorcea la speranță.

 

La câțiva metri, pe cea mai apropiată bancă de locul acțiunii, un cuplu de bunici (el cu pălărie, ea cu inel maaare) observă brusc freamătul puștiului. Încep să șușotească între ei, el arfe, aparent, o idee, doamna îl înghiontește încurajator și, în zgomotul sur al parcului, se aude deodată vocea bunicului:

– Tinere, o să vină, crede-mă pe cuvânt!

Puștiul se uită mai întâi în toate direcțiile, nefiind foarte sigur că el este tânărul astfel încurajat. Când privirea ajunge înspre banca bunicilor, doamna căruntă cu păr impecabil îi face cu mâinile semnul “inimă”, domnul cu pălărie în face semnul “victorie”, tânărul zâmbește ușor fâstâcit.

În exact acea clipă în care n-a mai făcut ochii roată prin tot Parcul Cișmigiu, a apărut EA. În fugă.”S-a stricat tramvaiul în drum, scuzeeeee c-am întârziat un pic!”

El s-a luminat ca soarele ăla de ne-a dăruit caniculă toată vara, apoi s-au îmbrățișat, iar bunicii s-au apucat să aplaude, apoi s-au ridicat de pe bancă, s-au luat de mână și-au plecat zâmbind.

Două concluzii la finalul acestor scurte istorisiri din București:

  • Încercați experimentul “”Hai să ne uităm și să cunoaștem oameni prin parcul Cișmigiu”, poate fi o super experiență!

  • Dați un play la Nicole Cherry dacă nu ne credeți doar pe noi că Bucureștiul e magic!

🔴 Articol susținut de Coca-Cola 🔴

Cookies