VIDEO | Cum plouă în cabina unui autobuz, când vine furtuna în București. Șofer STB, revoltat de condițiile în care muncește. „Dacă știam, îmi luam umbrela de acasă!”

05 iul. 2023
783 afișări
VIDEO | Cum plouă în cabina unui autobuz, când vine furtuna în București. Șofer STB, revoltat de condițiile în care muncește. „Dacă știam, îmi luam umbrela de acasă!”
VIDEO | Cum plouă în cabina unui autobuz, când vine furtuna în București. Șofer STB, revoltat de condițiile în care muncește. „Dacă știam, îmi luam umbrela de acasă!” | Sursa foto: Facebook - B. Brincoveanu

Un șofer al Societății de Transport București (STB) a povestit, pe Facebook, despre condițiile în care trebuie să conducă atunci când plouă. Acesta a spus că este nevoit să muncească în cabina în care plouă, hainele lui udându-se de la apa care se prelinge de pe tavanul acesteia.

Un șofer STB a filmat momentul în care ploaia ajunge în cabina de autobuz

Un șofer STB, B. B., a povestit, într-un videoclip pe Facebook, despre ce trebuie să îndure acesta atunci când începe să plouă afară. Din imaginile publicate pe pagina sa, se observă cum apa curge din tavan direct pe scaunul șoferului și în toată cabina.

Șoferul a arătat cum hainele sale s-au udat de la ploaie, în aceeași situație aflându-se și scaunul de pe care este nevoit să conducă.

Frumoasă viața la STB-u’. Plouă ca-n Gară. Las-o așa. Da’ nu venim noi îmbrăcați frumos? Uitați cum plouă. Ploaie de la Dumnezeu.

Acesta ironizează condițiile bune în care trebuie să lucreze șoferii STB. Șoferul este nevoit să dea drumul și la aerul condiționat pentru că, în caz contrar, călătorii ar fi nemulțumiți de condițiile din autobuz.

Bărbatului îi este frică și de un posibil accident, având în vedere condițiile meteo din aceste zile și ploaia care ajunge până în cabină și îl pune în dificultate atunci când conduce.

Șoferul STB a găsit și soluția, revoltat de situația în care s-a aflat:

De știam îmi luam umbrela de acasă. Puneam umbrela în cap.

În videoclip, bărbatul a surprins exact momentul în care plouă aproape la fel de tare ca afară. Iată momentul:

Ploaie în cabina unui autobuz STB. Sursa video: Facebook – B. Brincoveanu

Până în acest moment, Adrian Criț, directorul general STB, nu a transmis niciun răspuns oficial legat de această situație.

Pe de altă parte, și călătorii au nemulțumirile lor legate de aerul condiționat care nu funcționează în multe dintre autobuzele STB sau de felul în care este păstrată curățenia în interiorul acestora.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies