VIDEO | Cum arată din dronă luminile de pe Pasajul Berceni. Giratoriul suspendat urmează să fie dat în trafic săptămâna viitoare, anunță Scrioșteanu

17 iun. 2023
1116 Afișari
VIDEO | Cum arată din dronă luminile de pe Pasajul Berceni. Giratoriul suspendat urmează să fie dat în trafic săptămâna viitoare, anunță Scrioșteanu
VIDEO | Cum arată din dronă luminile de pe Pasajul Berceni. Giratoriul suspendat urmează să fie dat în trafic săptămâna viitoare, anunță Scrioșteanu | Sursă foto: Captură Facebook-Irinel Ionel Scrioșteanu

Primele imagini, filmate din dronă, cu luminile aprinse pe Pasajul Berceni au fost publicate vineri de către Irinel Ionel Scrioșteanu. În scurt timp, giratoriul suspendat ar trebui să fie dat în trafic.

Imagini din dronă cu luminile aprinse pe Pasajul Berceni

Vineri, 16 iunie 2023, au fost publicate primele imagini filmate din dornă, pe timp de noapte, la Pasajul Berceni. Luminile giratoriului suspendat au fost aprinse pentru prima data miercuri, 14 iunie 2923.

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, a anunțat că au fost efectuate testele pentru sistemul de iluminat public. Astfel că, toți stâlpii amplasați pe acest pasaj au fost s-au aprins în același timp.

Sistemul de iluminat public de la Pasajul Berceni este dotat cu următoarele:

  • Telegestiune, care permite reglarea intensității luminii în funcție de trafic,
  • Lămpi LED,
  • Reducerea fluxului luminos (diming) al aparatelor de iluminat LED,
  • Soft cu comandă la distanță preprogramat, care permite reducerea intensității luminii pe segmente de lămpi.

În total, în toate zonele Pasajul Berceni au fost amplasați 183 de stâlpi de iluminat cu 267 de lămpi aferente. Iată imaginile publicate de Irinel Ionel Scrioșteanu:

Iluminatul aprins pe giratoriul suspendat | Sursă video: Captură Facebook- Irinel Ionel Scrioșteanu

Când va fi dat în trafic acest pasaj

Cu toate că Pasajul Berceni ar fi trebuit să fie dat în folosință în data de 15 iunie, au existat întârzieri. Astfel că, în data de 8 iunie, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor le-a transmis bucureștenilor că inaugurarea pasajul se amână.

Darea în trafic va avea loc în perioada 19-25 iunie 2023, adică săptămâna viitoare.

La începutul săptămânii viitoare, vor începe procedurile de pre-recepție și recepție a obiectivului, iar în funcție de durata testelor, verificărilor și încercărilor a lucrărilor efectuate, materialelor folosite, precum și a verificării documentelor tehnice din faza de execuție, se va stabili data de dare în trafic pentru săptămâna 19-25 iunie, cel mai probabil, pentru 24 iunie.

Șoferii mai au puțin de așteptat până să poată circula pe acest giratoriu suspendat.

 

Cookies