VIDEO | Cum a fost la Simfonia Apei din București. Sute de bucureșteni s-au bucurat de jocul de muzică, lumini și apă. PS: Ne-au cam stropit fântânile

25 sept. 2023
492 Afișari
VIDEO | Cum a fost la Simfonia Apei din București. Sute de bucureșteni s-au bucurat de jocul de muzică, lumini și apă. PS: Ne-au cam stropit fântânile
VIDEO | Cum a fost la Simfonia Apei din București. Sute de bucureșteni s-au bucurat de jocul de muzică, lumini și apă. PS: Ne-au cam stropit fântânile. Sursa foto: B365.ro

Piața Unirii este o zonă destul de cunoscută pentru bucureșteni și nu numai, datorită obiectivelor turistice din jur și, mai ales, a fântânilor care încântă atât privirile, cât și auzul trecătorilor. Nu știu câți dintre voi știți, dar în fiecare weekend are loc „Simfonia Apei”, un eveniment care n-ar trebui ratat.

Cum a fost la Simfonia Apei

De câteva luni bune tot aud că în zona Pieței Unirii are loc un spectacol minunat cu lumini și muzică în fiecare weekend și m-am gândit că ar trebui să merg și eu, cel puțin o dată. Ce se poate întâmpla?

Așa că ziua cea mare a fost duminică. După ce am mers la o plimbare prin Cișmigiu, le-am propus prietenilor mei să mergem la Simfonia Apei, să vedem care e treaba. Zis și făcut, după ce am luat tot parcul la pas și am fost alergați de ciori, am plecat spre Unirii.

Am citit că spectacolul începe la 20:00 și că ține până la 21:30. Noi am ajuns acolo pe la 20:45 și, surpriză, am prins doar finalul. Aparent, programul s-a terminat pe la 20:55, în loc de 21:30 cum scria pe Internet. Ne-am cam luat țeapă.

În fine, acum trecem la experiența în sine. Erau foarte mulți oameni acolo și toți păreau că se bucură de spectacol, unii filmau, alții pur și simplu priveau și ascultau. Am văzut și câteva persoane care își aduseseră pături pentru a sta pe iarbă și a privi de acolo.

Simfonia în sine a fost extraordinară, muzica era foarte plăcută, iar jocul de lumini și apă, de nedescris.

O parte mai puțin plăcută a fost cea în care am fost udați de fântâni pentru că am stat prea aproape de ele, dar, la cât de frumoasă era atmosfera, nici nu a mai contat.

Cu siguranță voi mai repeta experiența și altă dată, poate atunci nu voi mai ajunge la final.

Până când se desfășoară „Simfonia Apei”

Potrivit apanovabucurești.ro, evenimentul „Simfonia Apei” se desfășoară în perioada mai – octombrie 2023, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică.

Accesul este gratuit, iar accesul în zona Fântânilor Urbane de desfășoară după următorul program în lunie septembrie – octombrie:

  • între orele 19:30 – 21:30 | show-ul începe la ora 20:00.

În zilele în care au loc spectacole, traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Unirii, segmentul cuprins între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni).

Simfonia Apei la Piața Unirii
Simfonia Apei la Piața Unirii. Sursa foto: B365.ro

Te-ar putea interesa și:

Cookies