VIDEO | Cu poftă de slănină, Piedone și-a pus basca și-a pornit spre o piață din sector. A spart ceapa cu pumnul, a mușcat din ea, apoi s-a dus să stea de vorbă cu cetățenii

12 feb. 2024
7811 Afișari
VIDEO | Cu poftă de slănină, Piedone și-a pus basca și-a pornit spre o piață din sector. A spart ceapa cu pumnul, a mușcat din ea, apoi s-a dus să stea de vorbă cu cetățenii
VIDEO | Cu poftă de slănină, Piedone și-a pus basca și-a pornit spre o piață din sector. A spart ceapa cu pumnul, a mușcat din ea, apoi s-a dus să stea de vorbă cu cetățenii | Captură video: Facebook - Cristian Popescu Piedone

Primarului de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, i s-a făcut poftă de „slană” și s-a dus, alături de gașca de prieteni, în piață. Postarea făcută publică pe contul său de Facebook a devenit virală printre internauți.

Piedone, la masă cu prietenii, într-o piață din Sectorul 5

Pentru că i s-a făcut poftă de ceva tradițional, a dat iama în piață ca să caute slănină, obicei pe care îl are, spune Piedone, de ani buni.

Filmarea pe care a publicat-o pe contul său de Facebook a strâns mii de reacții și comentarii, devenind virală.

Acesta apare la o terasă cu prietenii săi în timp ce mănâncă cu poftă slănină, jumări și o ceapă spartă.

În continuarea vizitei sale care pare a fi deja un obicei, a făcut baie de mulțime și a stat de vorbă cu mai mulți comercianți din târg.

Mi s-a făcut poftă de slană și-am plecat s-o caut prin târg, cum mi-e obiceiul de ani buni.

Am găsit-o unde bănuiam, cu același gust unic de Ardeal! Mă aștepta rezemată de niște cârnăciori afumați și povestea ceva cu un mușchiuleț crescut pe pajiștile curate de la Jina în sus.

Le-am luat cu nițică brânză, să-mi bucure casa în sfânta duminică!😉

Și cum sunt pofticios de mic… n-am mai avut răbdare! Am spart o ceapă și-am încropit o câmpenească ardelenească, laolată cu amicii, chiar în buza tarabei.

Sătul și ferice… am luat-o la pas, bucuros și curios să mă cântărească oamenii cu o vorbă, cu un îndemn și c-o povață!

Că de când mă știu prin administrația locală, am învățat că NU cântarele oficiale dau exactă greutatea omului, ci… omul este cel care cântărește cel mai bine omul!

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies