VIDEO | Cruzime între puști într-un parc din Mogoșoaia. Doi adolescenți au fost loviți de un al treilea: „Are sânge?”

07 iun. 2023
469 Afișari
VIDEO | Cruzime între puști într-un parc din Mogoșoaia. Doi adolescenți au fost loviți de un al treilea:
VIDEO | Cruzime între puști într-un parc din Mogoșoaia. Doi adolescenți au fost loviți de un al treilea: "Are sânge?". Sursa foto: Captură Facebook/ Lăcrimioara Popescu

În Parcul Mogoșoaia din județul Ilfov a avut loc un incident neplăcut. Doi copii au fost loviți de către un adolescent, care le repeta că „trebuie să plătească”.

Unul dintre copii a plecat acasă plin de sânge

Un conflict a avut loc în Parcul Mogoșoaia din județul Ilfov, între doi copii și un adolescent. Adolescentul le-a spus copiilor că trebuie să plătească, după care a început să îi lovească. Pe primul l-a lovit în coaste și în spate, după care i-a spus să se pună jos. Speriat, copilul l-a ascultat pe adolescent și s-a așezat în genunchi.

În timp ce primul copil stătea în genunchi, adolescentul l-a lovit pe celălalt în față. Ulterior, acestuia a început să îi curgă sânge, dar, de frică, spunea că nu are nimic și că se simte bine.

În tot acest timp, copiii l-au rugat pe adolescent să nu îi lovească și i-au promis că îi vor aduce bani.

O mașină a trecut pe lângă cei trei în timp ce se întâmpla acțiunii, însă șoferul nu a intervenit. Toată întâmplarea a fost filmată și, ulterior, publicată pe Facebook.

Polițiștii i-au deschis dosar penal tânărului

Potrivit Antena 3 CNN, pe data de 21 martie 2023 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie care a spus că fiul ei, în timp ce se afla în Parcul Mogoșoaia, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat fizic de către un tânăr.

De asemenea, polițiștii din Ilfov au fost sesizați de către un bărbat că, tot pe data de 21 martie 2023, fiul său a fost agresat fizic de către un tânăr.

Agresorului i-a fost deschis un dosar penal, în care sunt efectuate cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„În cauză, încă de la data primei sesizări, polițiștii din Mogoșoaia au deschis dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, informează Poliția Ilfov.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Te-ar putea interesa și:

Cookies