VIDEO | Dl. Piedone n-a mai suportat atâtea speculații și ne-a lămurit pe toți: Nu, nu mă retrag, vreau să fiu primar general (Și dacă se retragea, pe buletin tot era)

06 iun. 2024
900 afișări
VIDEO | Dl. Piedone n-a mai suportat atâtea speculații și ne-a lămurit pe toți: Nu, nu mă retrag, vreau să fiu primar general (Și dacă se retragea, pe buletin tot era)
VIDEO | Dl. Piedone n-a mai suportat atâtea și ne-a lămurit pe toți: Nu, nu mă retrag, vreau sa fiu primar general (Și dacă se retragea, pe buletin tot era) Sursa foto: Agerpres

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a anunțat într-o conferință de presă, joi, 6 iunie, că nu se retrage din cursa electorală.

Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei: Nu mă retrag!

Cristian Popescu Piedone a creat suspans, azi, 6 iunie. Echipa sa de campanie a anunțat că la ora 15:00, candidatul PUSL la Primăria Capitalei susține o conferință de presă, în fața Primăriei Sectorului 5.

Zis și făcut. Candidatul PUSL a ieșit în fața Primăriei S5 și a făcut anunțul, după ce a creat suspans și emoție printre alegători.

Piedone a anunțat că nu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei.

Care au fost principalele declarații:

Îmi pare rău pentru familia și copiii mei, batjocoriți, îmi pare rău pentru cei care și-au făcut calcule politice pentru retragerea mea din cursă

Îmi pare rău pentru partidul pe care azi îl reprezint, care a făcut valuri în țară, dar la un un moment dat trebuie să te gândești la viitorul tău

Au dat toți joia retragerii lui Cristian Popescu Piedone. Nu mă retrag, potrivit HotNews.ro.

Amintim că, pe data de 25 februarie, Cristian Popescu Piedone și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei.

Până în prezent, PSD și candidata Gabriela Firea, i-au cerut în mod repetat lui Piedone să renunțe la cursa electorală. Încă de miercuri, Piedone a transmis la Antena 3 că nu se retrage din cursă, așa cum au tot circulat informații în timpul campaniei electorale: „Retragerea mea e doar în mintea unora”.

Duminică, 9 iunie 2024, au loc alegerile locale, dar și alegerile europarlamentare (Coaliția de guvernare a decis ca acestea să fie comasate). Secțiile de votare se deschid la ora 07:00 și rămân deschise până la ora 22:00.

VIDEO

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies