VIDEO | Coșmar în timpul unui zbor cu Wizz Air pe ruta București – Roma. Sute de persoane aproape că s-au sufocat, iar unui copil i-a venit rău. „Murim aici!”

21 iul. 2023
1013 afișări
VIDEO | Coșmar în timpul unui zbor cu Wizz Air pe ruta București - Roma. Sute de persoane aproape că s-au sufocat, iar unui copil i-a venit rău. „Murim aici!”
VIDEO | Coșmar în timpul unui zbor cu Wizz Air pe ruta București - Roma. Sute de persoane aproape că s-au sufocat, iar unui copil i-a venit rău. „Murim aici!”. Sursa foto: Captură video Gândul

Mai mulți pasageri ai companiei Wizz Air au fost cât pe ce să se sufoce în timpul unui zbor spre Roma. Unui copil i s-a făcut rău din cauza căldurii, iar alți pasageri au căutat metode de a se răcori.

„Tribunalul să îi mănânce pe cei de la Wizz Air”

Sute de pasageri care trebuiau să ajungă la Roma au trăit clipe de coșmar în timpul zborului. Instalația de aer condiționat a avionului nu a funcționat și, din această cauză, unui copil i s-a făcut rău. Restul pasagerilor au început să își facă aer cu pliantele găsite în avion.

Persoanele care folosesc compania aeriană au început să întâmpine din ce în ce mai multe probleme cu zborurile, ori le sunt anulate sau amânate, ori nu au condiții în timpul călătoriilor.

În urmă cu cinci zile, un bărbat a filmat cele petrecute în timpul zborului de pe ruta București – Roma. În înregistrare se observă cum unii pasageri își fac aer cu pliante din cauza faptului că aerul condiționat nu funcționa.

În timp ce unii oameni simțeau că se sufocă, unui copil i s-a făcut rău, iar însoțitorii lui au fost nevoiți să îl stropească cu apă pe față.

Bărbatul care a înregistrat toată acțiunea a avut și ceva de spus despre compania aeriană Wizz Air, anume:

Ne țin fără aer, murim aici, ne sufocăm! Cum să se întâmple așa ceva? Alți oameni sunt cu probleme de sănătate, ne omoară aici pe toți. Nu pot să cred, îi e rău copilului, nu avem aer, așa ceva? Tribunalul să îi mănânce pe cei de la Wizz Air!”

ANPC nu poate amenda compania Wizz Air

Potrivit Gândul.ro, compania Wizz Air nu poate fi amendată de Autoritatea Națioală pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) pentru că legislația românească actuală nu permite sancționarea firmelor cu sediu în altă țară.

Dacă în cazul companiei românești Blue Air, ANPC a putut să ia măsuri și să aplice amenzi-record, de ordinul milioanelor de euro, în cazul Wizz Air, Autoritatea este legată de mâini și de picioare.

După amânarea sau anularea a sute de curse aeriene ale Wizz Air, șeful ANPC, Horia Constantinescu, a explicat, pentru Gândul, că instituția pe care o conduce nu poate amenda operatorii cu sedii în alte țări. Horia Constantinescu a precizat că proiectul legislativ care ar urma să permită ANPC să aplice sancțiuni și în astfel de cazuri a fost blocat în Parlament de către parlamentarii USR.

Te-ar putea interesa și:

Cookies