VIDEO | Conflict în traficul din București, între o vatmaniță și o șoferiță care a blocat tramvaiul. Vatmanița: „Am fost trasă de păr deoarece am sunat la 112”

15 feb. 2023
1436 Afișari
VIDEO | Conflict în traficul din București, între o vatmaniță și o șoferiță care a blocat tramvaiul. Vatmanița:
VIDEO | Conflict în traficul din București, între o vatmaniță și o șoferiță care a blocat tramvaiul. Vatmanița: "Am fost trasă de păr deoarece am sunat la 112". Sursa foto: Unsplash

Un conflict s-a iscat recent în traficul din București, între o vatmaniță a tramvaiului 32 și o șoferiță. Un video de la fața locului a devenit viral pe platforma de socializare TikTok și, ulterior, și pe Facebook.

În clipul video, vatmanița ar fi fost acuzată pentru agresarea șoferiței, titlul fiind „Vatmanița a lăsat tramvaiul și a bătut o șoferiță. STB, ce nebuni angajezi?”

De la ce ar fi pornit conflictul din trafic

Conflictul ar fi pornit din cauză că mașina șoferiței s-ar fi oprit pe linia de tramvai și l-ar fi blocat. Cele două s-ar fi luat la ceartă în Rahova, în Sectorul 5 al Capitalei.

Unele surse spun că poliția ar fi fost cea care le-a despărțit pe cele două femei. Echipajele de poliție sunt prezente și în TikTok-ul viral.

@tazsasha09♬ Fight Back – NEFFEX

TikTok-ul respectiv a strâns mii de like-uri și sute de comentarii. Unii oameni o felicitau pe vatmaniță pentru că a luat atitudine, iar alții făceau referire la faptul că Rahova este un cartier cunoscut pentru incidente de genul.

Iată câteva dintre reacțiile internauților la clipul respectiv:

  • ”Felicitari vatmaniței! Tot respectul!”
  • „Să conduci un utilaj de 32 de tone e mare lucru, acea femeie are viața pasagerilor în mâinile ei, dar vin tot felul de șoferi care si-au cumpărat linie.”
  • „Doar la piață la Rahova se putea”
  • „Rahova. Văd că zona este numai cu peripeții”
  • „De la ce s-au luat?”
  • „Numai in Rahova se pot intâmpla asemenea chestii”
  • „De asta am așteptat eu atât dupa 32”

Reacția vatmaniței cu privire la conflictul din București

La cele văzute, vatmanița și-a expus și partea ei de poveste pe pagina de Facebook. Femeia afirmă că ea a fost cea agresată de șoferiță, nu invers.

Șoferiței i s-a blocat, într-adevăr, mașina pe linia de tramvai, iar vatmanița a apelat 112 deoarece nu putea să treacă și avea de transportat călătorii. Din cauză că a sunat la poliție, șoferița a tras-o de păr pe femeie:

În legātura cu blocarea din linia 32…
Conducatoarea auto a rămas pe linie, nu i-a mai pornit mașina, am mers la dumneaei asteptând la al doilea semafor. Am fost trasā de pār, deoarece am sunat la 112 … Tot eu eram de vinā.
Femeia a atașat chiar și o poză de la fața locului pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov.
Conflict în traficul din București, între o vatmaniță și o șoferiță
Conflict în traficul din București, între o vatmaniță și o șoferiță. Sursa foto: Facebook/ Ioana Serghe

Te-ar putea interesa și:

Cookies