VIDEO | Coada imensă la care așteaptă bucureștenii de 1 Mai. Zeci de persoane s-au strâns în fața Terasei Obor pentru a mâncă faimoșii mici din Capitală

01 mai 2023
870 Afișari
VIDEO | Coada imensă la care așteaptă bucureștenii de 1 Mai. Zeci de persoane s-au strâns în fața Terasei Obor pentru a mâncă faimoșii mici din Capitală
VIDEO | Coada imensă la care așteaptă bucureștenii de 1 Mai. Zeci de persoane s-au strâns în fața Terasei Obor pentru a mâncă faimoșii mici din Capitală | Sursă foto: B365.ro

Localurile au fost luate cu asalt astăzi de bucureștenii dornici să mănânce mici gustoși de „Ziua Muncii”. Cu toate că în Capitală există zeci de restaurante unde ar putea să meargă, bucureștenii aleg să stea la coada imensă ce s-a format în fața Terasei Obor, pentru a cumpăra faimoșii mici.

Coada imensă în fața Terasei Obor din Capitală

Astăzi, mare parte dintre oameni sunt liberi, iar cei ce nu au plecat la mare sau la munte, au iești astăzi la plimbare prin oraș. Cum micii sunt preparatul pe care îl mănâncă cei mai mulți dintre români pe 1 Mai, terasele și restaurantele s-au umplut de pofticioși care sunt dispuși să aștepte zeci de minute pentru a lua prânzul.

Cu toate că micii se află în meniurile multor localuri, există câteva locuri în București care au fost luate cu asalt, fiind renumite pentru ca au „Cei mai buni mici din oraș”. Probabil că, depinzând pe cine întrebi, această etichetă va fi atribuită unui alt local.

Chiar și așa, Terasa Obor este renumită printre bucureșteni pentru micii pe care îi servește clienților. Astfel că, astăzi, o coadă imensă s-a format în fața acesteia. Pofticioșii stau la coadă zeci de minute, fără probleme, pentru a cumpăra câțiva mici.

Coada de la Terasa Obor din București | Sursă foto: B365.ro

 

Alte două locurile apreciate de bucureșteni

În cazul în care vă este pofta de mici, dar nu vreți să stați la coada de la Terasa Obor, vă prezentăm alte două localuri apreciate de bucureșteni. Cu toate astea, nu putem garanta că nu va fi coadă și la acestea.

  • La Ciotoianu

Nu e chiar în București, ci lângă oraș. Acesta se află pe o străduță mică din Popești-Leordeni. Cu toate astea, bucureștenii se stâng aici pentru a mânca mici în zilele de sărbătoare sau în weekendurile cu vreme frumoasă. A fost deschis în anul 2007 de Marian Ciotoianu.

  • La Cocoșatu

Localul celebru a fost deschis în anul 1993 de Ion Oiță. Aici au mâncat nume celebre precum scriitorul Paulo Coelho, actorul Jude Law sau soprana Maria Nicolesco. Numele localului vine chiar de la cel care prepară gustoșii mici, Sandu Cocoșatu. Acesta se ocupă ce prepararea micilor de mai bine de 25 de ani.

Mai multe recomandări de localuri unde micii sunt apreciați de bucureșteni pot fi găsite în articolul:

Cookies