VIDEO | Ciucu, furios pe un hoț de trandafiri: „Acest om a ieșit la furat, a furat un portbagaj de trandafiri! E faptă penală, avem numărul și am făcut plângere la Poliție!”

20 nov. 2023
553 Afișari
VIDEO | Ciucu, furios pe un hoț de trandafiri:
VIDEO | Ciucu, furios pe un hoț de trandafiri: "Acest om a ieșit la furat, a furat un portbagaj de trandafiri! E faptă penală, avem numărul și am făcut plângere la Poliție!" | Captură ecran: Facebook - Ciprian Ciucu

Primarul de la Sectorul 6, Ciprian Ciucu, publică furios un filmuleț în care un bărbat ia de pe un spațiu verde „un portbagaj de trandafiri”.

Bărbat surprins în timp ce lua trandafiri de pe spațiul public din Sectorul 6

Pentru această faptă, Ciprian Ciucu spune că ADPDU Sector 6 depune sesizare la Poliție. Trandafirii au fost plantați anul trecut și înfloresc până târziu în sezonul rece, precizează acesta.

Acest om a ieșit la furat. A furat un portbagaj de trandafiri. Trandafiri care au fost plantați anul trecut și care țin până târziu în iarnă.

ADPDU Sector 6 depune sesizare la Poliție, avem numărul mașinii cu care a fost ieri la furat. Este o faptă penală.

În secțiunea de comentarii, mai mulți bucureșteni au spus că astfel de incidente se întâmplă periodic.

  • „Am filmat în parcul Tineretului o doamnă care a plecat cu un braț de flori și de arbuști rupți, am sunat la Poliția S4.” – S. F.
  • „Să vedeți cum ies la rupt crengi de tei când înfloresc pe lângă parcul Crângași.” – V. L.

Totodată, mai multe persoane susțin că nu voia să facă, de fapt, niciun rău, având în vedere că oricum trandafirii vor fi toalentați pentru sezonul rece, ci doar voia lăstari pentru a pune în grădină.

Perioada potrivită pentru plantarea acestora este luna septembrie, însă trebuie să ne gândim și la temperaturile ridicate din ultima perioadă.

Nu taie lăstarii cu floare, cred că doar vrea să își prindă și el în grădină din ei și pt plantă e ca o toaletare.

Un caz asemătăor a mai fost făcut public de primar la sfârșitul lunii martie, atunci când două femei au fost surprinse de camerele de supraveghere în timp ce luau lalele de pe spațiul public din zona Orizont. Polițiști locali din Sectorul 6 au fost cei care le-au prins în fapt.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies