VIDEO | Circulația în Piața Victoriei se reia azi. Marcajele n-au fost refăcute încă, dar cine se mai uită la detalii? Traficul de aici a fost serios afectat de șantierul Termoenergetica

06 iun. 2024
606 afișări
VIDEO | Circulația în Piața Victoriei se reia azi. Marcajele n-au fost refăcute încă, dar cine se mai uită la detalii? Traficul de aici a fost serios afectat de șantierul Termoenergetica
VIDEO | Circulația în Piața Victoriei se reia azi. Marcajele n-au fost refăcute încă, dar cine se mai uită la detalii? Traficul de aici a fost serios afectat de șantierul Termoenergetica | Sursa foto: screenshot PMB

Primarul general, Nicușor Dan, anunță că se reia circulația în intersecția din Piața Victoriei. Șantierul Termoenergetica se termină după apoximativ un an.

Se reia circulația în Piața Victoriei

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan a făcut un anunț important pe pagina sa de Facebook. Mai exact, este vorba despre circulația din intersecția Piața Victoriei care va fi reluată din această dimineață.

În această interescție s-au desfășurat simultan 3 tipuri de lucrări:

  • înlocuirea conductei de termie,
  • înlocuirea conductelor de apă curentă,
  • consolidarea galeriei.

LIVE. Din această dimineață, se reia circulația în intersecția din Piața Victoriei după readucerea la starea inițială a carosabilului, este o parte din textul postat de Nicușor Dan pe rețeaua socială

Edilul menționează că au fost înlocuiț 650 de metri de conductă de termoficare, 800 de metri de conductă de apă. Acesta nu uită să menționeze nici structura afectată care a fost consolidată: „Începând de azi se circulă pe toate benzile în Piața Victoriei.

  • Vezi întreaga postare AICI.

Șantier din toamna anului trecut

Din toamna anului trecut, intersecția de la Piața Victoriei a fost prinsă într-un șantier. Mai precis, în zonă s-a lucrat la două săpături. Una a fost chiar în Piața Victoriei, între Calea Victoriei și Strada Buzești, iar a douaa fost făcută chiar lângă rampa de ieșire din Pasajul Victoriei, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

Zilele trecute, primarul general (candidat pentru un nou mandat) anunța că au început „lucrările de readucere la starea inițială”, după ce a fost finalizată înlocuirea conductei de termoficare și reparația galeriei.

În timpul lucrărilor de înlocuire a conductelor de termoficare, munictorii au descoperit cât de șubred este plașel de la Piața Victoriei. Tot în timpul acestor lucrări, primarul general menționa că au început să cadă bucăți din pereții galeriei, dinspre Bulevardul Iancu de Hunedoara spre Bulevardul Ion Mihalache.

  • Vezi articolul întreg AICI.
Cookies