VIDEO | Ceva ff neobișnuit: Nicușor dezlănțuit. Primarul general al Capitalei a fost la meci, la handbal, să țină cu CSM București și să se enerveze pe Esbjerg

08 mai 2023
1072 Afișari
VIDEO | Ceva ff neobișnuit: Nicușor dezlănțuit. Primarul general al Capitalei a fost la meci, la handbal, să țină cu CSM București și să se enerveze pe Esbjerg
VIDEO | Ceva ff neobișnuit: Nicușor dezlănțuit. Primarul general al Capitalei a fost la meci, la handbal, să țină cu CSM București și să se enerveze pe Esbjerg. Sursa foto: Captură Facebook știripesurse.ro

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a fost surprins într-un videoclip în timp ce huiduia și striga la meciul dintre CSM București și Esbjerg. Acesta a avut loc la Sala Polivalentă.

Nicușor Dan a fost filmat în timp ce huiduia la meciul CSM Bucureşti – Esbjerg

În imaginile surpinse și publicate pe pagina de Facebook a publicației ştiripesurse.ro se observă cum Nicușor Dan a bătut obrazul, cel mai probabil arbitrilor care au condus desfășurarea meciului dintre CSM Bucureşti şi Esbjerg.

Primarul a huiduit timp de aproape un minut, moment surprins în timpul finalului meciului dintre cele două echipe, în manșa secundă a sferturilor de finală.

CSM București nu s-a calificat la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin. Echipa a fost învinsă cu scorul de 33-31.

Ieri, 7 mai, CSM trebuia să recupereze, la București, un ecart de patru goluri, după scorul de 28-32 cu Esjberg, pentru a se califica în careul de ași al handbalului continental, conform Antena3.ro.

În vară, pe 3 și 4 iunie, va avea loc Final Four la Budapesta.

Nicușor Dan a fost invitat să vadă Trofeul Under 21

Federația Română de Fotbal l-a invitat pe Nicușor Dan pe data de 6 mai 2023 la ARCUB pentru a vedea Trofeul Under 21 care a sosit la București.

La invitația Federației Române de Fotbal, am fost astăzi la ARCUB, unde este expus Trofeul Under 21, care a sosit la București în avanpremiera turneului final al Campionatului European de fotbal UEFA Under 21, spune Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

Bucureștiul este și el gazda turneului final UEFA Under 21 Championship 2023. Meciurile din grupa B din Capitală vor avea loc între 21 iunie și 5 iulie 2023, pe stadioanele Ghencea și Giulești.

Campionatul, care va avea loc în perioada 21 iunie – 5 iulie, este încă o dovadă că Bucureștiul devine oraș gazdă pentru competiții sportive de mare anvergură, spune primarul general.

În cadrul evenimentului, se vor juca 15 meciuri în care vor fi prezente echipe din Italia, Spania, Franța, Croația și desigur, România.

Trofeul Under 21 a putut fi admirat la București până duminică, 7 mai, la ora 20:00. Nicușor Dan i-a încurajat pe bucureșteni să meargă să-l vadă:

Trofeul pe care îl va primi campioana Europei va rămâne expus la Centrul Cultural ARCUB (strada Lipscani nr. 84-90) astăzi și mâine, între orele 10:00 și 20:00.
Mergeți să-l vedeți!

Biletele pentru turneul final al Campionatului European de fotbal UEFA Under 21 pot fi cumpărate de AICI.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies