VIDEO | Cerere în căsătorie printre arme. Un soldat ucrainean i-a dat iubitei inelul la punctul de control, înainte ca ea să plece din țară, iar el să rămână să lupte

09 mart. 2022
275 Afișari
VIDEO | Cerere în căsătorie printre arme. Un soldat ucrainean i-a dat iubitei inelul la punctul de control, înainte ca ea să plece din țară, iar el să rămână să lupte
VIDEO Cerere în căsătorie printre arme. Un soldat ucrainean i-a dat iubitei inelul la punctul de control, înainte ca ea să plece din țară, iar el să rămână să lupte | Sursă foto: Captură Youtube

O mașină în care se aflau mai mulți pasageri ucraineni a fost oprită de soldați pentru percheziții, la ceea ce pare a fi un punct de control. Persoanele din vehicul au fost rugate să coboare și să-și pună mâinile pe capotă, iar mai apoi au început verificările. Soldații au verificat atât mașina, cât și pasagerii.

Cerere în căsătorie printre arme

Motivul real pentru care mașina fusese oprită era ca unul dintre soldați să-și poată surprinde iubita, nu pentru a efectua verificări. Însă acest lucru făcea parte din planul bărbatului. Persoanele ce se aflau în mașină așteptau ca percheziția să se termine, cu mâinile încă pe capotă. În tot acest timp, unul dintre soldați a îngenunchiat în spatele iubitei sale, pentru a-i cere să fie soția lui.

Fata, vizibil speriată de situația în care se afla, s-a întors să vadă ce se întâmplă în spatele ei. Atunci l-a văzut pe iubitul ei care stătea în genunchi cu un inel în mână. Copleșită de emoții, femeia a început imediat să plângă, iar persoanele prezente au început să aplaude. Întreg momentul a fost filmat și postat mai apoi pe rețelele de socializare.

Sursă video: Youtube

Rușii sună în Ucraina pentru a cere informații despre rudele lor

Mii de apeluri din toată Rusia au fost făcute la liniile ucrainene de persoane ce doreau să afle informații despre rudele lor care au fost trimise la război. Oficialii care lucrează la această linie telefonică declară că mare parte din cei care sună spun că fiii și soții lor au fost chemați la antrenamente sau la exerciții militare. Ulterior, din data de 22 sau 23 februarie au pierdut contactul cu familiile, potrivit CNN.

Un oficial al guvernului de la Kiev a declarat pentru CNN:

 „I-am invitat să vină în Ucraina pentru a se întâlni cu fiii lor, dar până acum nimeni nu a decis să facă acest lucru.”

De asemenea, conform declarațiilor sale, linia telefonică a reușit să conecteze zeci de familii cu soldații ruși, aflați pe teritoriul Ucrainei.

Cookies