VIDEO | Cel mai simpatic cățel de pe planetă țopăie nerăbdător în fața unei covrigării din București. „Asta e bucurie pură!”

03 iun. 2024
13209 afișări
VIDEO | Cel mai simpatic cățel de pe planetă țopăie nerăbdător în fața unei covrigării din București.
VIDEO | Cel mai simpatic cățel de pe planetă țopăie nerăbdător în fața unei covrigării din București. "Asta e bucurie pură!" | Sursa foto: bucurești/Instagram

Un cățel a fost surprins în timp ce țopăie voios în fața unei patiserii din București. Filmulețul cu blănosul entuziasmat a reușit să pună zâmbete pe fața internauților.

Un cățel țopăie la vitrina plină cu bunătăți

Produsele de patiserie se găsesc la tot pasul prin București. Toți locuitorii orașului iubesc gusturile sărate sau dulci din merdenele, cornulețe, covrigi, ștrudele și din multe alte preparate. Chiar și blănoșii din Capitală sunt nerăbdători când văd gustările delicioase așezate frumos, în vitrină.

O postare de pe Instagram poate atrage rapid atenția oricui. Un blănos este personajul principal din filmulețul de pe pagina bucurești, găsită pe rețeaua de socializare. Cățelușul se află, împreună cu stăpânul său, în fața unei vitrine multe produse de patiserie și țopăie voios.

Timp de câteva secunde bune, blănosul sare nerăbdător (posibil ca în realitate să dureze și mai mult țopăiala sa), în timp ce stăpânul îl ține în lesa sa roșie. Cățelul bălțat reușește să pună un zâmbet și pe chipurile doamnelor care sunt angajate la patiserie.

Video-ul cu blănosul entuziasmat de bunătățile din vitrină a strâns, până la acest moment, aproape 140.000 de aprecieri în mediul online. Nici comentariile nu au lipsit de la această postare. Internauții care au dat peste acest filmuleț au fost foarte încântați de el. Iată câteva comentarii care dovedesc faptul că patrupedul a reușit să înveselească oamenii:

  • Până și câinele știe ce e bun
  • Cel mai tare video văzut în ultimul timp!
  • Așa arată fericirea!
  • O fi primit ceva?

Pagină dedicată Capitalei

Această pagină de Instagram este una special creată pentru micile întâmplări din București. La o privire aruncată pe această pagină, descoperim întâmplări impresionante sau haioase, peisaje care ne reamintesc câte locuri frumoase există în oraș sau mâncare delicioasă și locurile unde o putem găsi.

Te-ar putea interesa și:

Cookies