VIDEO | Cel mai puternic biciclist din București: a dat de-un SUV parcat pe pista de biciclete de pe Victoriei și l-a zburat din drum cu puterea minții. OZN, efectiv! 🛸🤣

10 mai 2023
470 afișări
VIDEO | Cel mai puternic biciclist din București: a dat de-un SUV parcat pe pista de biciclete de pe Victoriei și l-a zburat din drum cu puterea minții. OZN, efectiv! 🛸🤣
VIDEO | Cel mai puternic biciclist din București: a dat de-un SUV parcat pe pista de biciclete de pe Victoriei și l-a zburat din drum cu puterea minții. OZN, efectiv!

Biciclist vs SUV parcat pe pista de biciclete, asta confruntare formidabilă în traficul din București! Și, în sfârșit, avem imaginea acestui clash al titanilor. În cheie folclorică, e fix ca-n povestea cu buturuga mică și brânciul pe care-l dă carului mare.

Un biciclist din București întâlnește un SUV pe pista de pe Calea Victoriei. Forță!

Mai întâi, confesiune: de când băieții (așa par, băieți😜) de la Mad Animator ne-au oferit un prim episod SF de întâlnire complicată în traficul din București – și vorbim aici despre  VIDEO | Taxi vs Imperio, cea mai simpatică nebunie video cu tramvaiul zburător din București – le dăm nostop refresh la pagina de Facebook și la contul de Instagram, să vedem cum s-au mai distrat de-atunci încoace și, astfel, să ne distrăm și noi.

Ocazie cu care tocmai am aflat că au fpcut o pagină nouă, aparent dedicată exclusiv acestei distracții cu animații. Se cheamă Brigada CGI , pe care noi am lăicut-o instantaneu, după care ne-am mutat cu refreshu’ și aici, normal😂.

Hard working și never give up, îndemnul pe care îl tot primim cu mema prin social media, s-a dovedit, în sfârșit, o chestie care chiar funcționează! Și refeshuiala tenache a dat roade azi, când am dat nas în nas cu această confruntare: biker vs car. Big love, mult LOL.

VIDEO | Biciclistul cel puternic de oraș

Am mai putea descrie și delira pe marginea imaginilor, dar mai bine lăsăm imaginile să facă asta, se pricep muuult mai bine decât noi!

Adevărul adevărat este că, în București, nu e zi de la Bunuțu’ să nu vezi măcar o mașină – de regulă, una babană, gen SUV – parcată pe pista de bicilete. Pe bucățica de pistă de pe strada Buzești, de exemplu, vezi și câte două deodată. De fapt, vezi cu atât mai multe cu cât te apropii de intersecția aia simpatică de la Victoriei.

Situația cu pistele de bicicletă din București

Începem cu acest fapt de viașă: în 2022, adică anul trecut, Primăria Capitalei nu a făcut niciun kilometru de piste pentru biciclete, deși la începutul anului era anunțat, cu surle, trâmbițe și clinchet de claxon de biclă, un buget de peste 40 milioane lei taman pentru piste.

Deocamdată, Bucureștiul are doar 32 de km de piste. vreo 9 kilometri sunt în Sectorul 2 – pe Șoseaua Pantelimon și Fabrica de Glucoză. Restul sunt pe Calea Victoriei, bulevardul  Elisabeta, Splaiul Independenței, în jurul Parcului IOR. 

 

Cookies