ÎN BUCUREȘTISMART CITY

VIDEO | Ce soluții propune Nicușor Dan pentru București. Conferința „From City to Smart City”

Miercuri, 4 noiembrie, în București, are loc evenimentul „From City to Smart City”,organizat în cadrul conferințelor Jump to Smart. Evenimentul este la cea de-a 7-a ediție și aduce la un loc reprezentanți ai administrației locale, dar și dezvoltatorii de proiecte inteligente.

Pe parcursul celor două zile de dezbateri (4-5 noiembrie), organizate în format hibrid (atât online, cât și offline), și-au anunțat participarea la eveniment: Sebastian Burduja – secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, Mircea Fechet – secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Sabin Sărmaș – președintele Autorității pentru Digitalizarea României și Alin Ignat – secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Nicușor Dan participă la conferință

Pe pagina de Facebook, cei de la Jump to Smart declară că evenimentul este „Conferința care aduce împreună, pentru prima dată după alegerile locale, primari și președinți CJ,  membri ai Executivului, ambasadori, societate civilă și mediu de afaceri, pentru a vorbi despre proiectele orașelor și comunităților”. De asemenea, la eveniment vor mai fi prezenți edilii unor orașe importante, precum și șefii unor companii de tehnologie.

Tot astăzi, primarul ales al Bucureștiului, Nicușor Dan, participă în cadrul evenimentului. El vorbește despre soluțiile propuse „pentru ca Noul București să fie un oraș inteligent, cu o administrație transparentă și adaptată la realitatea urbană a secolului 21”. Poți vedea aici declarația:

„From City to Smart City” este organizată de jumptosmart.ro, împreună cu Asociația Română de Relații Publice (ARRP), Steinbeis Transfer Management/ Steinbeis Network România, Public Affairs Solutions și Vegacomp.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button