VIDEO | Ce poți face când nu mai știi ce să gătești? Poate ajută Bunica Gherghina, cea mai cool mamaie bucătăreasă de pe Internet, de la București și pân’ la Săvinești

25 apr. 2023
1168 Afișari
VIDEO | Ce poți face când nu mai știi ce să gătești? Poate ajută Bunica Gherghina, cea mai cool mamaie bucătăreasă de pe Internet, de la București și pân' la Săvinești
VIDEO | Ce poți face când nu mai știi ce să gătești? Poate ajută Bunica Gherghina, cea mai cool mamaie bucătăreasă de pe Internet, de la București și pân' la Săvinești. Sursa foto: Facebook - Chefi la Cuțite

Cine nu o cunoaște pe bunica Gherghina de pe TikTok? Ce gospodină nu a fost inspirată de rețetele sale tradiționale și ce pofticios nu s-a uitat cu ochii mari la scurtele videoclipuri virale pe rețelele de socializare? Având succes în mediul online, cu emoții, s-a hotărât să încerce să cucerească și telespectatorii de la Chefi la Cuțite.

Bunica Gherghina i-a impresionat pe jurații de la Chefi la Cuțite

Pentru proba din cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, ediția a 13-a, sezonul 11, le-a pregătit juraților o bătută cu brânză. Bunica Gherghina a explicat conținutul pe care-l pregătește pentru fanii săi și sună cel puțin delicios. Aceasta prepară plăcinte, gogoși, turte și multe altele:

Eu fac videoclipuri cu rețete, plăcinte, gogoși, turte. Mai am puțin și fac 500.000 de urmăritori. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să fiu atât de dornică să intru pe live. Îmi place tare mult, de mor. Până să fac TikTok, știți cum eram eu? N-aveam niciun curaj de nimic!

Făceam orice pentru că trebuiau făcute. Dar de când am făcut atâtea vizualizări, atâția urmăritori, mi-au dat viață, simt că întineresc, nu mă mai doare nimic. Primesc sănătate, simt că plutesc, a povestit concurenta, extrem de entuziasmată de succesul pe care îl are pe TikTok.

Cunoscuta „influensăriță” în tainele culinare își dorea să ia cele trei cuțite și chiar le-a luat! În cazul în care nu le-ar fi primit, nu s-ar fi supărat:

Mă simt foarte bine, nu vă spusei? Îmi dați foarte multă energie pozitivă. Dacă ajung în echipe? Ce să fac, mă bucur! Pup pământul, mă rog la Dumnezeu.

După ce preparatul a fost degustat de jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iar ușile s-au deschis, aceștia au recunoscut-o imediat pe bunica Gherghina.

Bună seara, mamaie! Mă bucur enorm să fiu în fața dumneavpstră. Sunt bunica Gherghina, cea mai virală bunică din România. Am TikTok, am aproape 500.000 de urmăritori pe TikTok și pe Instagram peste 30.000 de urmăritori. Eu sunt cam haioasă așa, fac talente prin casă, mai cânt, le-a dezvăluit concurenta chefilor, care au rămas mască.

Bunica Gherghina a primit, pentru preparatul său, cele trei cuțite, iar chefii i-au dăruit cuțitul de argint, dedicat prietenilor, conform Antena 1.

Aceasta a fost entuziasmată și a spus că nu va mai dormi la noapte de bucurie.

Acesta este videoclipul în care mamaia prepară crema de zahăr ars:

@bunica.gherghina CREMĂ DE ZAHĂR ARS💕 #romania🇷🇴 #văpupămamaia😌 #pentrutine #foryou❤️ #grandma❤️👵 ♬ sunet original – Bunica Gherghina🍩

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies