VIDEO | „Carcalacul relaxat de București”, călător neplătitor pe trasee STB (și îi place, normal, pe locul de la geam)

09 dec. 2022
21556 Afișari
VIDEO | „Carcalacul relaxat de București”, călător neplătitor pe trasee STB (și îi place, normal, pe locul de la geam)
VIDEO | „Carcalacul relaxat de București”, călător neplătitor pe trasee STB (și îi place, normal, pe locul de la geam) | Sursă foto: Facebook-

O filmare cu un gândac ce se plimba nestingherit într-un autobuz din București a fost publicată pe rețelele de socializare. Călătorul neplătitor din STB se afla pe pervazul geamului.

Des auzim persoane ce se plâng de mizeria din transportul public bucureștean. Societatea de Transport București (STB) a cedat serviciile de curățenie unei firme private din domeniu, în luna iulie 2022.

Gândac de bucătărie, călător neplătitor pe trasee STB

Mijloacele de transport public din București nu sunt cele mai curate. Nemulțumirea oamenilor în ceea ce privește acest aspect a fost exprimată în repetate rânduri către conducerea STB, prin intermediul rețelelor sociale.

Ieri, pe grupul de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București”, au fost postate imagini în care se poate observa cu un gândac se plimbă pe pervazul geamului dintr-un autobuz. Iată filmarea:

11 milioane de lei plătiți firmelor private de curățenie

Societatea de Transport București (STB) anunțase, în data de 20 iunie 2022, că mijloacele de transport în comun din flota companiei vor fi igienizate de către operatori privați. Cu toate astea, trei luni mai târziu, acestea erau la fel de murdare ca înainte.

Bucureștenii sunt nemulțumiți de curățenia din autobuze, troleibuze și tramvaie. De asemenea, chiar și angajații companiei spun că lucrurile sunt la fel ca înainte să fie cedate serviciile de curățenie.

Cele patru firme private ce se ocupă de igienizare mijloacelor de transport STB au fost plătite de către companie cu circa 11 milioane de lei.

Cu toate că nu se văd îmbunătățiri în ceea ce privește curățenia din vehicule, STB ia în calcul să cedeze acest serviciu către firmele private pentru următorii patru ani.

Cookies