VIDEO | Cabral se întoarce pe micile ecrane din București și nu numai. Prezentatorul a reînceput filmările

23 feb. 2023
547 Afișari
VIDEO | Cabral se întoarce pe micile ecrane din București și nu numai. Prezentatorul a reînceput filmările
VIDEO | Cabral se întoarce pe micile ecrane din București și nu numai. Prezentatorul a reînceput filmările | Sursă foto: Facebook-Ce spun românii

Cabral Ibacka revine pe micile ecrane ale bucureștenilor și nu numai. Prezentatorul va apărea din nou la televizor de la începutul lunii martie.

În luna noiembrie, Cabral anunța că va lua o pauză și că va lipsi o vreme de pe sticlă pentru a se putea odihni și a petrece timp cu familia și persoanele apropiate.

Cabral revine pe micile ecrane

Filmările pentru emisiunea „Ce spun românii” au fost reluate, iar Cabral s-a întors  după o pauză de câteva luni, anunță PRO TV. Prezentatorul este pregătit să întâmpine noi concurenți în cadrul emisiunii concurs.

Reîntoarcerea în cadrul emisiunii va avea loc în data de 6 martie 2023. Iată mesajul pe care l-a transmis Cabral Ibaka:

Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi.

Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii, a spus Cabral.

Pentru a face anunțul, echipa „Ce spun românii” a făcut un videoclip ce a fost postat pe pagina de Facebook. Iată videoclipul:

În noiembrie prezentatorul anunța că are nevoie de o pauză

Aproape de finalul anului 2022, Cabral Ibaka a anunțat, într-o postare făcută pe blogul său personal, că va lua o pauză de la televiziune. Motivul principal pentru care prezentatorul unor cunoscute emisiuni a luată această decizie a fost oboseala.

De asemenea, Cabral a explicat în noiembrie că simțea nevoia să își acorde mai mult timp lui, copiilor și persoanelor apropiate.

Am obosit. Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta. Poate e, nu știu.

Am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toți ai mei, declara atunci prezentatorul.

Cookies