VIDEO | Ca să nu mai stea la semafor, un șofer a mers cu mașina pe o „bandă trotuar” din București. „Era livrator și avea comenzi”

28 iul. 2023
293 Afișari
VIDEO | Ca să nu mai stea la semafor, un șofer a mers cu mașina pe o „bandă trotuar” din București. „Era livrator și avea comenzi”
VIDEO | Ca să nu mai stea la semafor, un șofer a mers cu mașina pe o „bandă trotuar” din București. „Era livrator și avea comenzi”. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Ca să evite traficul infernal din București, un șofer s-a dat drept pieton și s-a urcat cu mașina pe trotuar, pe unde a mers o bună bucată de drum.

„Nu e singurul care face așa”

Un șofer grăbit nu a mai vrut să aștepte în trafic, așa că a făcut o ilegalitate. S-a urcat cu mașina pe trotuar și a circulat pe acolo ceva timp, nestingherit, în timp ce restul șoferilor așteptau la semafor. Unde se termina trotuarul și până unde a mers mașina, nu se știe.

Această întâmplare a avut loc în zona Podului Pipera din București.

Un bucureștean a surprins întregul moment și l-a postat pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, acolo unde mai multe persoane și-au dat cu părerea.

Unii dintre ei au spus că mașina respectivă aparținea unei firme de livrări de mâncare și că, de aceea, șoferul se grăbea să ducă comenzile.

What? Nu vrei să îți vină comanda fierbinte.” a scris o internaută.

Alt internaut a spus că nu e singurul șofer care procedează așa și că a mai întâlnit cazuri, însă, poliția nu le face nimic:

Nu e singurul care face așa, din păcate polițiștii dorm.” – C. S.

Un alt șofer a mers cu mașina pe banda pentru biciclete

La începutul lunii iulie, un șofer a evitat cu lejeritate traficul din București, mergând pe pista pentru biciclete. Se pare că acesta avea poftă de ceva dulce și voia să ajungă mai repede la cofetărie.

Și ce credeți? Acțiunea s-a întâmplat tot în zona Podului Pipera.

Șoferul a mers ceva timp pe acea bandă, până s-a hotărât că vrea ceva dulce și s-a oprit la o cofetărie. Un bucureștean a văzut și a filmat tot momentul, după care l-a postat pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”. Bărbatul a spus că șoferul a trecut și pe o trecere de pietoni cu autovehiculul.

Pod Pipera, a mers toată partea din dreapta pe banda de bicicliști, și a trecut și pe trecere. S-a oprit la o cofetărie.” a povestit C. A.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies