VIDEO | Bunicii ninja din Ucraina. Doi bătrânei au gonit din curte 3 soldați ruși înarmați așa cum ușuia mamaie găinile spre poiată

14 mart. 2022
1492 Afișari
VIDEO | Bunicii ninja din Ucraina. Doi bătrânei au gonit din curte 3 soldați ruși înarmați așa cum ușuia mamaie găinile spre poiată
Bunicii ninja din Ucraina. Doi bătrânei au gonit din curte 3 soldați ruși înarmați așa cum ușuia mamaie găinile spre poiată | sursa foto: US Embassy Kyiv

Undeva între panica de la pompe (care a presupus cozile alea mari din București și nu numai) și panica „pe ulei” de la supermarketuri (și ea tot cu cozi, dar mai cu seamă cu rafturi pustiite) – deci, undeva între aceste două repere cronologice clare, undeva în Ucraina s-a întâmplat această situație de război surprinsă de camerele de supraveghere.

Undeva într-un sat ucrainean asediat de trupe rusești – nu știm exact care, pentru că nu e precizat în filmare), trei soldați ruși se apropie de o gospodărie ucraineană cu un gard și o poartă metalice foarte înalte și foarte albastre.

Unul dintre ei se ridică puțin pe vârfuri, ajunge la zăvor, deschide poarta și cei trei intră în curte. primul minut (mai mult sau mai puțin) din înregistrarea video arată cum soldații pătrund în ograda oamenilor cu bocancii și puștile lor. este camera de supraveghere de la poartă.

Apoi, pac, ni se dezvăluie imaginea de pe camera de supraveghere din interiorul curții, una cu vedere fix la poartă. Cei trei soldați pășesc hotărât în bătătura oamenilor. Unul dintre ei își bagă nasul într-o, probabil, magazie, apoi își continuă drumul prin curte.

Câinii încep să latre și, deodată, apar stăpânii casei. Doi bătrânei, un el și o ea. Cu pași hotărâți, se îndreaptă spre soldați. Îi muștruluiesc și îi gonesc din curte. Mai apare-n poartă un al patrulea soldat rus, dar face repede cale întoarsă. Între timp, stăpânii casei nu se lasă: se apropie de tot mai mulși de soldați și îi ușuie din curtea lor. În final, soldații plecă, iar bătrâneii ninja încuie poarta în urma lor.

 

VIDEO | Bunicii ninja din Ucraina – cuplul care gonește soldații ruși

Imaginile cu cei doi bătr/nei care alungă soldații ruși din curtea lor au fost publicate, pe  Twitter de Ambasada SUA la Kiev.

PS Este de notat, în egală măsură, că soldații ruși nu au folosit armele, caz în care povestea aceasta ar fi fost, cu siguranță, de nespus. pentru că ar fi fost cu totul alta.

Cookies