VIDEO | Bucureșteni deranjați de zgomotul produs de mașini la rosturile de dilatație de pe Pasajul Doamna Ghica. „Nici nu putem dormi!”

27 sept. 2023
436 Afișari
VIDEO | Bucureșteni deranjați de zgomotul produs de mașini la rosturile de dilatație de pe Pasajul Doamna Ghica.
VIDEO | Bucureștenii sunt deranjați de zgomotul produs de rosturile de dilatație de pe Pasajul Doamna Ghica. Sunetul puternic nu-i lasă pe locuitorii zonei să doarmă | Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Imediat după inaugurarea Pasajului Doamna Ghica și deschiderea circulației în această zonă, problemele au început să apară. Cei care locuiesc în zonă se plâng de zgomotul produs de rosturile de dilatație.

Zgomotul provocat de rosturile de dilatație de pe Pasajul Doamna Ghica, motiv de nemulțumire pentru unii bucureșteni

Unii locuitori din zonă nu se pot odihni din cauza zgomotului produs de mașinile care trec peste rosturile de dilatație. Din acest motiv, au făcut sesizări către primărie în speranța că se vor lua măsuri.

O femeie a explicat pentru Gândul.ro că este deranjată de zgomotul pe care îl produc rosturile, mai ales acum, în septembrie, când geamurile mai pot fi lăsate deschise.

Zgomotul de la rosturile acestea deranjează pe toată lumea de aici. Când trece fiecare mașină pe pod se aude. Noi stăm aici, deasupra, și ne deranjează foarte mult. Noaptea închidem geamurile ca să nu se mai audă atât de tare, dar încă mai e cald afară, trebuie deschise. E foarte greu. Se aude când trece fiecare mașină și trec multe. Toată lumea se plânge pe unde poate. Și pe facebook.

Oamenii s-au plâns, inițial, pe rețelele de socializare, pe grupurile de Facebook și, în cele din urmă, s-au adresat primăriei prin reclamații. Până în acest moment, problema nu a fost soluționată.

Ne plângem și nu a luat nimeni nicio măsură. Sunt pe grupul acela de facebook cu pasajul Doamna Ghica și pe grup spuneau că au făcut niște reclamații la primărie, dar nu se face nimic. Deja se împlinește o lună de când i-a dat drumul și nu se rezolvă nimic.

Se aude și când închidem geamurile, dar mai slab. Acum merg acasă și face «poc-poc». Nu pot să mă odihnesc. Toate blocurile au aceeași problemă, cele din jurul pasajului. Nu ne putem odihni din cauza lor. Au făcut reclamații, v-am zis, dar nu știu. Să acționeze cineva! Nu vine nimeni. Nu-i interesează! Poate vine totuși cineva dacă facem multe reclamații.

Un bărbat a publicat o înregistrare video în care se aude zgomotul provocat de mașini:

Sursa video: Facebook – pasajul Doamna Ghica/V. Toma

Pasajul Doamna Ghica a fost dat în folosință joi, 7 septembrie. Lucrarea a avut o întârziere de 3 ani față de perioada prevăzută în contract pentru realizarea acestuia.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies